Najdi forum

Čudovit dan in zakaj?

Tukaj imaš, prijateljica moja.

Tako, sedaj lahko pošljete reči na naslov

SIIX d.o.o.
karlovška 19
1000 Ljubljana

Kaj bi se rabilo?

– Igračke, vseh vrst, če je možno kakšno prej oprat bi bil zelo vesel,
– Torbice – ženske, otroške, ruzački taške, cekarji, vse kar bi bi stran vrgli, pa mislite,da bi se dalo še kako uporabiti, če ne veste kako bi se dalo porabiti, ocenite, če je še vedno v kolikortoliko dobrem stanju, bomo že pogruntali zakaj je uporabno.
– kocke, lesene in drugačne
– blago vseh vrst, platno, rjuhe, volna, vrvi, stari “pouštri” – blazine, pena, ……
– papir, za risat in barvni
– lutke ?
– 1 x rabljen kasetofon, ki bi še delal:)

Toliko zaenkrat upam, da bo kdo pregledal svojo šaro, jaz pa obljubim, da bo vse to romalo v prave roke in najbolj veseli bodo ravno otroci. Bo pa sigurno omenjeno, kdo je dal, zato bi prosil, da se pri tem daru tudi podpišete, kajti radi bi naredili tudi akcijo, da se vsakemu posebej zahvalimo, zako Med.Over.Net, kot tisti, ki bodo to prejeli.

Če pošljete po pošti, bo prinesel poštar, če pa se sami oglasite, se dajte od 8 – 14 dopoldan vsak delavnik.

Lp,Kaja

Hvala, to sem že sama pregledala.
Saj sem povedala, da take šare nimam doma, še veliko svojih oblek, torbic, čevljev sem prejšnji mesec zvozila na Karitas (skladišče nasproti Velane), ker sem zamenjala pohištvo in je bila to idealna šansa znebiti se odvečnih stvari.

Mislila sem, da zdaj, ko se stvari zbirajo, postaja evidentno, česa manjka….ali pa tudi ne?

Nikoli ni preveč

še vedno se lahko tudi stran vrže, ampak glede na to koliko je vrtcev mislim, da ni problem porabiti vso to kramo

Primož

Vsem še enkrat hvala

Pa še to!

Ni potrebno kupavati, če ne dobite zastonj. Tudi rabljenih stvari so ljudje lahko velseli.
korist obojestranska:

Vi se znebite, nekateri razveselijo in na koncu zopet vsi srečni, da pa bo to romalo v prave roke, bo poskrbel Med.Over.Net in poročal, kako je bilo in kdo je to prejel.

primož

Dan Primož in vsi na forumu! Ker imamo doma igrače, ki jih je moja hči že davno prebolela…(kot najstnica ima raje taprave, posebno fantje ji norijo po njeni lepi glavi, tako, da ima v šoli že “izgubljene predmete”) obljubim, da jih bova skupaj prinesli na naslov SIIX.d.d. Kot punčka, se je moja mala rada igrala z avtomobilčki, pa vlakci in maketami letal…vseh vrst in oblik. Mislim, da se bo rada poslovila od njih, zato obljubim, da jih prineseva skupaj. Barbike in Kena tudi ne potrebuje več, pa še kaj se bo našlo…Bi pa lepo prosila, ker nisem iz Ljubljane, da mi poveste ljudje božji, kje to je…se ne bi rada zgubila.
Vsa čast Primožu!
Lep dan še naprej!
Angel
PS:Pozdravlja tudi hči…Urša!

Pojdi na stran telefonskega imenika, vtipkaj naslov, klikni potem na ulico in odprla se ti bo karta Ljubljane. Drugače je pa to iz mesta proti Zagrebu, na levi strani tik pred mostom čez Ljubljanico.

http://tis.telekom.si/tis.exe?FILE=Index_si.htm&LANG=SLO&CP=CP1250&RID=

Lp,Kaja

Grubarjev prekop, od tunela pod Ljubljanskim gradom 500 m prosti Dolenjski, skozi križišče in tam je most, čez Grubarjev prekop. Pod mostom na desni strani je Hrvaška ambasada. Na desni strani LJubljanice, pa tudi bife Dolenski hram in en vulkanizer, če boste pri vulkanizerju ne morete več zgrešiti, samo še vprašate.

primož

Dobro jutro Primož! Lepa hvala za odgovor…bova našli skupaj s hčerko. Zagotovo!
Še enkrat hvala!
PS: to je pa bil podroben opis, Thank you. The same…Kaji!
Lep dan še naprej!
Angel

New Report

Close