Najdi forum

Moj problem je naslednji:
zadnje case, ko lezem v posteljo, po nekaj minutah lezanja imam kot obcutek da padam, ampak to traja niti sekundo, je pa zelo neprijetno. Enkrat je bil ta obcutek tako mocan, da sem kar skocil iz postelje. Takoj za tem zacutim kot nekaksno valovanje v prsnem kosu. Preprican sem, da je ta stvar dusevnega izvora, zato se obracam na Vas.
hvala!
P.s. Zadnje case sem zelo anksiozen in stresiran in zato sem nekaj dni zaporedoma jemal po eno tableto Apaurina na dan (5mg).

Spoštovani “V skrbeh”,
občutek strahu pred morebitno izgubo ranotežja,ne pa sam občutek izgube ravnotežja je ena od oblik tesnobnosti, ki je lahko posledica napetosti in stresnega doživljanja.Apaurin sicer lahko ublaži strah, po drugi strani, pa lahko sam neposredno povzroči telesno nestabilnost.Svetujem vam , da postopno in načrtno začnete odpravljati stresogene dejavnike, ki jih očitno poznate in se dovolj ukvarjate s športom,pomirjevala pa jemljite v čimmanjših odmerkih , ali pa jih sploh nadomestite z avtogenim treningom.

Zahvaljujem se Vam za odgovor.
Glede avtogenega treninga pa Vas sprasujem, kaksno knjigo mi Vi kot strokovnjak na podrocju psihiatrije svetujete.

Spoštovani Nekdo,
naslov knjige je Avtogeni trening- sprostitev v stiski.Avtor je Hannes Lindrmann.

New Report

Close