Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Čudna menstruacija

Čudna menstruacija

Pozdravljeni!
Jaz sem kaksen teden po menstruaciji zacela zopet krvaveti. Kri je bila zelo cudna, temna, ni je bilo veliko, vcasih je bila strjena. To je trajalo 3-4 dni. Po tej krvavitvi mi menstruacija zamuja ze 6 dni, kar mi nikoli ne. Ponavadi zamuja najvec 2 dni. V zadnjem casu pa sem ugotovila, da imam tudi precej obcutljive/ bolece bradavice, vendar danes me bolijo ze malo manj. Kaj bi bil lahko vzrok za to? Ali sem mogoce noseca? Pri spolnem odnosu sva sicer vedno zascitena s kondomom.
Najlepsa hvala za odgovor.

Ziujo punce sem nova na forumu
Zanima me pa spolne odnose sem imela v casu ovulacije in ko bi mogla priti M je bila zelo cudna prvo roza izcedek sedaj pa rjavo rdec ki traje ze 5 dan ampak to zelo v majhnih kolicinah. berem malo bi lahko to bila vgnezditvena krvavitev kdaj narediti test delala sam ga vceraj in je bil negativen sedaj nevem ali naj pocakam se malo ali nisem noseca. Naj pa povem da imam redne menstruacije i zelo mocne sedaj pa nic…ce je imela katera podobno izlusnjo naj mi da kaksen nasvet ?? Prosim hvala vam

Živjo punce 🙂
Tudi jaz imam vprašanje in res nisem vedela nakoga se naj obrnem in sem se odločila da bom pisala tu na form in srčno upam da se bo našel pdgovor namoje vprašanje oz…da mi boste znale odgovorit. 🙂

In sicer z fantom načrtujema otroka….Čez dan sem zelo utrujena zadnje dni me močno boli glava in boli me tudi križ,včasih pa se počutim tudi zelo otrujena prsa pa me zaenkrat nebolijo. Glede nato da sem dobila 4.1.2017 mensteuacijo tocno tako kot bi morala mi je vse malo cudno menstruacija je zelo redka je pa ni…cudno mi je zato ker imam vedno zelo močno menstruacijo in bolečine zdaj pa je menstruacija res v mali kolicini 1x je 1x ni in nimam nobenih bolecin tako kot ponavadi.
Kaj naj storim? imaste kakšen predlok? Se je kateri zgodilo kaj istega oziroma podobnega? Ali naj naredim test nosečnosti?
Hvala za odgovore, mogoče me daje samo psiha in imam vse v glavi ker si zelo želim otročička.

Živjo punce 🙂
Tudi jaz imam vprašanje in res nisem vedela nakoga se naj obrnem in sem se odločila da bom pisala tu na form in srčno upam da se bo našel pdgovor namoje vprašanje oz…da mi boste znale odgovorit. 🙂

In sicer z fantom načrtujema otroka….Čez dan sem zelo utrujena zadnje dni me močno boli glava in boli me tudi križ,včasih pa se počutim tudi zelo omotična in se mi temni pred očmi,včasih mi je tudi slabo in imam povečan apetit prsa pa me zaenkrat nebolijo. Glede nato da sem dobila 4.1.2017 mensteuacijo tocno tako kot bi morala mi je vse malo cudno menstruacija je zelo redka je pa ni…cudno mi je zato ker imam vedno zelo močno menstruacijo in bolečine zdaj pa je menstruacija res v mali kolicini 1x je 1x ni in nimam nobenih bolecin tako kot ponavadi.
Kaj naj storim? imaste kakšen predlok? Se je kateri zgodilo kaj istega oziroma podobnega? Ali naj naredim test nosečnosti?
Hvala za odgovore, mogoče me daje samo psiha in imam vse v glavi ker si zelo želim otročička.

Živjo punce 🙂

In sicer z fantom načrtujema otroka….Čez dan sem zelo utrujena zadnje dni me močno boli glava in boli me tudi križ,včasih pa se počutim tudi zelo omotična in se mi temni pred očmi,včasih mi je tudi slabo in imam povečan apetit prsa pa me zaenkrat nebolijo. Glede nato da sem dobila 4.1.2017 mensteuacijo tocno tako kot bi morala mi je vse malo cudno menstruacija je zelo redka je pa ni…cudno mi je zato ker imam vedno zelo močno menstruacijo in bolečine zdaj pa je menstruacija res v mali kolicini 1x je 1x ni in nimam nobenih bolecin tako kot ponavadi.

živijo mene pa zanima kaj bi lahko bilo to če imaš menstuacijo cel mesec no kak dan vmes ne pol pa spet…kaj bi lahko bilo narobe…hvala za odgovor …lp

Pozdravljeni,

Mrnstruacija mi je zamujala 5 dni, sicer imam zelo redne cikluse ze dolgo casa, in po 5 dni sem opazila krvavitev ki je bila blaga in brez bolecin kakor sicer pri normalnih menstruacijah imam. Tokrat je trajala krvavitev 5-6 dni ampak blaga.. sicer imam nezascitene spolne odnose. Test nosecnosti sem naredila ko mi je zamujala 2 dni in je bil negativen.
Mislite da je lahko useeno nosecnost ali pa kaksni drugi problemi?

Lp.

Pozdravljeni.

To se mi je zgodilo drugič. Točno na dan na katerega bi morala dobiti menstruacijo, sem dobila samo rjav izcedek in to je bilo to. Prvi dan in potem je bilo konec. To se mi je zgodilo že julija, ampak takrat je od maja do julija nisem imela, potem je avgusta bila normalna, čeprav prvič boleča in zdaj spet samo en dan. Ali kdo ve kaj bi lahko to bilo oz. zakaj se mi to dogaja.

Lp

Mene tudi zanima nekaj glede mentruacije 11.5.23 sem jo dobila bila je videti normalo celi dan , 12.5.23 ko se zbudim še vidim čisto malo kot da se mi je vse ustavilo to sem zdaj prvič doživela in ne najdem vzroka meni mentruacija traja 4 dni in vedno je normalna ta mesec pa ne in ne vem zakaj se je zdaj to zgodila prosim vas za nasvet in odgovor.lp

Živjo tudi mene zanima M. sem dobila 2 dni prej 3.09.2023 imela sem jo do 4.9.2023 je bila močnejša  danes 5.09.2023 sem opazila rjav izcedek prsi se mi zdijo polnejši in M mi traja 4 dni in imam normalne cikluse in želim da mi svetujete kaj bi lahko to bilo hvala.

New Report

Close