Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Čudna menstruacija

Čudna menstruacija

možno je, da si zanosila-naredi test. Oz. verjetno si ga že naredila?

Testa se nisem opravila, ker me je strah mogoče se ne bo pokazalo nič.
Še vedno mi zamuja ze 5 dni :/

Zivjo!imam eno uprasanje.upam da mi bo katera znala svetovat.
Kontracepcijske tablete pijem ze skoraj 1 leto. Kaksen teden pred M imam vedno bolecine v trebuhu in beli tok. V nedeljo sem popila zadnjo tabletko in v sredo bi morala dobiti M. Vendar bolecin v trebuhu nimam. Ali je mozno da se je slucajno zgodilo da me trebuh ne boli ali je kaj drugega??
Hvala za odgovor

Če te trebuh ne boli, te pač ne boli. Pika.

[sup][/sup]zivjo mam eno vprašanje v petek sem dobila M kaka dva dni prej kot ponavadi prvi dan in tudi drugi dan do popoudneva je bila normalna potem pa je ni bilo vec oz. samo še malo rjavega izcedka ki traja še danes… šla sem opravljati test ki je pokazal negativno ali je to mogoče zato ker imam še vedno tjav izcedek in grem test ponavljati ko konča ali pač nisem noseča…imela sem pa nezaščiten spolni odnos ravno med ovulacijo vendar je dau prej ven…

Izcedek ne vpliva na test. Vsekakor pa lahko test ponoviš kadarkoli.

Živijo punce, mene pa nekaj zanima..
Do prve nosečnosti bila neredna, po prvem porodu se uredila in bila točna. Zdaj sem 4 mesece po drugem porodu pa je čisto obupno. En mesec nazaj sem jo dobila prvic. Močna bila kot čišča pri porodu in traja več kot ed teden. To drugo rundo ma je bila prve dni ok, danes 7. dan pa je močna kot bi mogla bit 2. dan, tako da bo očitno skoraj dva tedna trajala..
Kaj ste naredila? Ste to prenašale al še na kakšno hormonsko terapijo?

zdravo!
imam eno vprašanje. zadnjo menstruacijo sem imela 11.11. dogaja se mi, da jo dobim vedno bolj kot ne 35. dan. sedaj pa sem jo dobila 9.12. vendar je zelo čudna. ponavadi je bilo prva dva dni tako, da sem imela močno potem pa se je vse sprostilo. tokrat pa je drugače. imam rjavo menstruacijo in nekaj rdeče zraven. zanima me, če lahko to pomeni vgnezditveno krvavitev ne glede na to, da se mi je pojavilo v času ko naj bi dobila menstruacijo?

hvala za odgovore

Js bi pa uprašala če je katera imela bolečine v maternice 3-4 dni in potem dobila menstruacijo ? kr to se mi je 1x zgodilo

Pozdravljene. Vidim, da ogromno pomagate z nasveti, pa bi vas prosila, če je katera imela podoben primer, kaj je to pomenilo. Namreč M sem imela rahlo tri eni in odkar se mi je končala imam izcedek bolj rumenkasto/ rjav sluzast, tako da skozi moram imeti dnevni vložek in kot metuljčke v spodnjem delu trebuha kot pred M, ta izcedek sem pa prvič dobila, končno sem dala na stran misel na dojenčka in si rekla ko bo bo, ker namreč želiva si že leto in pol in sedaj ta izcedek. Vem, da bi test najboljše povedal, ampak bi raje prej slišala kakšno izkušnjo, če je mogoče :). Kako je z bolečinami v prsih, so vas konstantno bolele ko ste zanosile ali občasno? In enako me zanima za križ ker zadnjih par dni imam kar bolečine. Ne bi rada pripisovala nosečnosti, ampak že ko berem, da so različni izcedki v zgodnji nosečnosti, sem rekla da vas vprašam za izkušnje. Hvala vam 🙂

pac jaz sm danes zagledala na hlacah kri in pol sme mislila da sm dobla prej menstruacijo in pol samo krci ker boi jaz mogla dobit 18 avgusta in ne 12 in zdaj je vec nimam kaj je z mano?

Pozdavljene
Obračam se na vas..
Menstruacijo imam vedno 4/5 vcasih 6 dni.
Zdaj pa sem jo imela dva dni. O njej ni več sluha ne duha. Delali smo na otročičku. Menstruacije ni več,bolečine pa so še vedno prisotne kot da bi menstruacijo še imela vspodi trebuscka tudi šipanje in napihjen trebušcek kot da sm v 4 mesecu nosecnosti . Prvi dan rjav izcedek,drugi dan dokaj močna. Tretji dan ze vec nič. Kaj naj bi to pomenilo ? Testerji so vsi bili negativni. Ginekologinja me poslala na urinske teste in so bili tudi negativni 🙁
Hvala za vase nasvetke / pomoč !

Zivjo.. tut js sem nova tu.. imam par vprasanj.. m. Sem imela pred priblizno 2-3 mesece nazaj.. morem povedat se da mam policisticne jajcnike in mam zato m precej neredno… vendar pa sem prejsni mesec dobila nek cuden rjav izcedek ki je trajal le en dan… blo mi je zlo cudno zato sem tri dni kasneje naredla test ki je bil negativen..m se vedno nimam.. vceraj pa so me nenormalno zacele boleti se bradavicke.. na dotik grozno bolijo tako da se jih ne smem niti dotaknit.. naj se povem da me bradavicke ponavadi vedno bolijo pred m ampak ne tako hudo kot zdaj…kaj bi to lahko bilo?

nekaj me zanima jaz bi morala menstruacijo dobiti 22.11.2015 pa pred tem okoli 19.11. sm imela rjavo rozast izcedek iz noznice in sedaj ko bi morala imeti menstruacijo mi po kapljicah kaplja na ulozek in vodo urina imam cisto normalno brez sledu krvi in to traja ze 5 dni.

nekaj me zanima jaz bi morala menstruacijo dobiti 22.11.2015 pa pred tem okoli 19.11. sm imela rjavo rozast izcedek iz noznice in sedaj ko bi morala imeti menstruacijo mi po kapljicah kaplja na ulozek in vodo urina imam cisto normalno brez sledu krvi in to traja ze 5 dni.

živjo stara sem 17 let in bi bolj proti koncu prejsnjega meseca novembra morala dobiti menstruacijo prejsnje mesece sem jo že imela dokaj redno spolne odnose sva s fantom ze imela vendar sem se po tisem dobila menstuacijo in uporabila sva kondom. Je se normalno da pri moji starosti se nimam redne vbistvu je tako da jo naprimer par mesecev imam redno kaksen mesec vmes ne. tezka sem priblizno 50 kg in velika 165cm

Zdravo.
Zadnjo M sem imela 23.10. naredila sem test 30.10., bil je +. Potem sem 4.12. dobila M, nisem imela nobenih krcev, niti bolecin, edino 1.dan me je malo bolelo v spodnjem delu trebuha. (M je trajala 6dni)… Sla sem na pregled h gin. naredel je UZ in rekel je, da ni nobenih znakov nosecnosti. Vzel mi je bris, dala sem kri, urin…danes sem klicala za izvide, ginekolog je rekel, da ni nobene nevarnosti, da naj se 23. ta mesec pridem se 1x pokazat, ce se bo zdaj kaj vec videlo… Danes sem 1x dobila manjsi rjavo/rdec izcedek tudi brez bolecin… Me zanima vase mnenje…se je kateri zgodilo podobno in kako je bilo potem?
Hvala

23. 10. si imela menstruacijo, 7 dni kasneje pa si delala že test?

Čudno se tole bere…

Kdaj naj bi torej zanosila? Oktobra ali decembra?

Pozdravljeni,
sem v dilemi. Že nekaj let jemljem kt lyndinette 30. Pri prejšnjem zavojčku se mi je v zadnjem 3 tednu jemanja KT pojavil krvav izcedek – podoben menstruaciji. Z jemanjem tabletk sem nadaljevala. Ta teden (22.5) bi morala dobiti menstruacijo – vendar je še vedno nisem… vendar se pojavljajo krči kot vedeno pred samo menstruacijo.
Naj z naslednjo škatlico KT (28.5) nadaljujem?
V zadnejm času sem rahlo shujšala in se morda preveč fizično naprezala? Je morda to vzrok izostanka in krvavitve med jemanjem KT? Kaj naj naredim?
Hvala za odgovor in lep pozdrav

New Report

Close