Čudna menstruacija
Ja sem ga naredila pred dvema dnevoma pa mi ni nič pokazalo ( ampak sem imela ta test ki pokaže komaj po 8ih tednih) … Zdaj pa mi je že dva dni slabo, prsi oz bradavice me pecejo in neprestano oz pogosto mam mocne glavobole …. :/ v glavnem nocem si delati praznih utvar ker nebi rada bila spet razocarana ampak teh simptomov se nisem mela … Nvm ….
pozdravljene…
jaz tako upam na ta plus…. 🙂
zanimajo me tile znaki špikanje in občasni krači po trebuhu?jajčnikah?
občasno srbeče prsi,tek,spreminjajnje razpoloženja,
menzes bi po mojem morala dobiti zdaj zdaj pa je še ni
res pa je da sem pred 14 tedni vidla na papirju roza sluz!
testa še nisem delala saj se bojim razočaranja
Pozdrav … Ja meni se dogaja sedaj isto ampak z razliko od tebe melisa sem jas imela m 3dni preden bi jo mogla dobiti ampak se to je trajala samo tri dni in ni bila močna razen drugi dan …. Sedaj pa imam podobne znake kot ti ampak tudi testa nocem delati da nebi bila razocarana :/ … Ti pa mislim da bi lahko že naredila test in se prepričala 🙂 vso srečo !
Pozdravljene!
Po zadnjem menstrualnem ciklu, sem pozabila na tabletke. Nevem točno, vendar mislim, da sem pozabila kar 5-7 tabletk. Ko sem se spomnila nanje sem jih naprej jemala normalno, vsak dan po eno. Potem pa se mi je čez mesec pojavljala močna utrujenost, slabost, napihnjenost, vsakodnevno opažam obilo belega toka, imam občutek rahlo bolečih in povečanih prsi (kar se pozna če imam oblečen modrček, se mi, ko ga slečem, pozna odtis kosti), pa tudi bradavičke se mi zdijo nekoliko drugačne (povečane, in nekako “bele” po vrhu). Malo me je zgrabila panika zato sem že po tednu jemanja tabletk napravila test, ki je bil -. Vendar sem ga verjetno naredila prehitro, pa tudi ob nepravilnem času, saj sem uporabila popoldanski urin. Tabletke sem jemala do konca, potem pa sem ta teden naredila pavzo. Do sedaj sem menstruacijo vedno dobila na jutro četrtega dne v pavzi. Tokrat pa sem na večer 3. dne na toaletnem papirju opazila, da je bil beli tok malce rdečkat (enako je bilo tudi en dan med jemanjem tabletk), potem pa četrti dan ni bilo M, 5. dan (danes) pa je prišla, vendar zelo blaga. Najbolj pa mi je čudno to, da so me vedno dan pred menstruacijo dajali hudi krči, ki se nadaljujejo potem še 1. do 2. dan M, zdaj pa nič, nobenega krča, samo trebuh mam tak čuden občutek napetosti, pa mal pošpika po trebuhu. Ali je vse skupaj lahko samo posledica nerednega jemanja tabletk, mogoče psiha?? Otroka sicer še ne načrtujem, vendar bi ga z veseljem obdržala, če bi se slučajno zgodilo 🙂 ..Ali je možnost da bi bila res noseča? Kdaj je potem v mojem primeru najbolj zaneslijivo opraviti test? Ali naj potem normalno nadaljujem z naslednjo škatlico? Nevem kaj je najpametneje, da nebi bilo potem slučajno kaj narobe… :S
Živijo.
Tudi jaz imam eno vprasanje.Z artnerjem sma imela v zacetku meseca nezascitene spolne odnose.Vsaki mesec sem dobila 15. ms,ki je bila redna in je trajala 6-7 dni in je bila mocna krvavitev.Sedaj sem jo dobila 11 in je bila ta krvavitev 1.dan rjav izcedek, 2.dan je bila normalna krvavitev, astale tri dni pa rjavi blagi izcedek.V spodnje delu trbuha me nekaj scipa imam bolecine v krizu, pogosto uriniram in na vsake casa cutim rahlo slabost.Naredila sem test cb. ki mi je pokazal negativno.
Kaj bi lahko to bilo?Ali milahko pomagate?
bila je menstruacija. če si jo dobila 3 dni prej, kot običajno, to še ni nič čudnega. ne moreš pričakovat, da bo tvoje telo do konca življenja delovalo kot robot, vsaka ima prej ali slej kakšen malce drugačen ciklus.
lahko pa še kak teden počakaš in narediš še en test, če misliš, da obstaja resen sum, da bi lahko bila noseča.
Pozdravljene,
Upam, da mi lahko podate kak pameten nasvet.
M sem dobila v soboto zvecer, mela sem jo se v nedeljo ter pon zjutraj. Od takrat me tudi vsak dan boli trebuh. V sredo sem po treningu imela rjavi tok, v cetrtek nič, potem pa spet danes zvecer torej petek.
Res je da se z fantom ze nekaj casa trudiva zanosit in glede na vse ne upam vrjet da sem noseca.
Kaj menite ve? Hvala.
Pozdravček tudi z moje strani! Imam vprašanje tudi jaz.
S fantom imava nezaščitene spolne odnose, vendar nikoli ne pride vame.
pZadnjo menstruacijo sem imela 28.4.2014… Spolni odnos s fantom pa takoj po menstri in sicer 3.5. in nato še 11.5.
17.5.2014 sem imela roza izcedek, ki je trajal tri dni. Drugih znakov nič…mogoče prvi dan, ko mi je začel izcedek, malo bolj občutljive ….napete prsi. . . danes pa sem imela zjutraj čuden občutek v trebuhu….kot šibkejšo slabost, zdaj zvečer spet…. Je možno da je tisti izcedek bila vgnezditvena krvavitev in da sem zanosila? 🙂