Čudna menstruacija
imam en problem.NOSECA SM PAR TDNOV IN ME BOLI V SPODNJEM DELU TREBUHA, PA TUDI ENKRAT NA ENI STRANI PA MALO NA DRUGI, PA POTEM SPET NA SREDINI V SPODNJEM DELU TREBUHA, VCASIH KAKO URO VCASIH POL URE, POTEM PA NIC,ALI JE IMELA KATERA KAKSEN PODOBEN PROBLEM, ALI STE SLISALE DA JE IMEL GDO KAKSNE PODOBNE TEZAVE, DRUACE PA SEM IMELA ZELO BOLECE MENDSTRUACIJE.
Bom pisala kar pod to temo, da ne odpiram druge.
Torej zanima me naslednje. Imam neredne menstruacije in
tako si tudi težje izračunam O in nekako nemorem niti predvideti.
Ker s fantom želiva otročička in se na to počasi pripravljava me zanima.
Če je mogoče ta varianta da se v spolne odnose podava vsak dan kaj učinkovala,
da se poveča možnost čimprejšne zanositve.
ne bom odpirala novega foruma, ampak bom kar tukaj vprašala,
kaj menite, CB test sem delala en dan preden sem šla na krvni test in je bila tista navpična črtica tako slaba, da sploh nisem vedela a je kaj a ni, krvni test je bil <0.100 u/l, ker pa sem potem začela krvaveti čisto izven rednega ciklusa, sem spet ponovila CB test in ponovno zelo zelo tanki obrisi. krvni test je bil narejen približno 14 dni po zamudi M. tu ni nosečnosti, ne?
Zdravo,
pred 4 meseci sem nehala jesti tabletke – z namenom, da se mi telo malo prečisti, preden začneva delati na dojenčku. Menstruacije imam vedno redne, skoraj do datuma natančne in nikoli preveč boleče, je pa sedaj (po prenehanju tabletk) razlika v tem, da imam prve 4 dni čisto rahlo krvavitev in šele 5. dan močno, nato pa v 6. in 7. dnevu čisto preneha. Prej sem imela pa vedno 2. in 3. dan najmočnejšo. Nekje sem prebrala, da je s takšno menstruacijo nekaj narobe, da se tisti prvi štirje dnevi rahle krvavitve sploh ne štejejo za menstruacijo in da je veliko težje zanosit. Je na tem kaj resnice in moram h ginekologu?
Hvala za odgovore!
Pozdravljene….tudi jaz imam večne probleme z M… vendar je tokrat popolnoma drugače…že sredi tedna v sredosem začutila tiste tipične znake da bom dobila M ( to je pri meni v navadi v roku 3 dneh) potem pa vceraj v soboto spet začutim da bo to to vendar nič bolečine so bile tako močne da sem komaj prišla do postelje….prosim če katera ve kaj bi to lahko bilo?
pozdravljene,
od vedno sem imela srednje mocno M najvec 4 dni . pred tremi meseci sem jemala clomid in po tem imam tako sibko M oz krvavitev , temno rijave barve 2 dni po par pikic..??
prosim vse ki veste kaj bi lahko to bilo , da mi prosim napisete. naj omenim se to , da noseca nism , tudi krvni test je pokazal neg.
hvala,l.p
Pozdravljene.
Ne vem kam naj napišajem, pa bom kar sem… Menst. ciklus imam dolg nekje med 28-33 dni. Običajno imam pred menstruacijo slab teden prej rjav izcedek, ki ni obilen, je pa. Ta mesec pa sem točno na 21 dan cikla imela nek roza – rdeč izcedek, ki traja zdaj že tretji dan. Torej, neka blaga krvavitev, nobenega rjavega izcedka prej. Prvi dan izcedka sem imela tudi napete in boleče prsi, danes pa niso več tako občutljive, so pa bolj kot običajno. Naj dodam še, da v zadnjem letu nisem niti 1x imela menstruacijo na 21 dan. Menite, da je to lahko vgnezditvena krvavitev, je pri kateri trajala 3+? Kdaj v takem primeru narediti test? Bi že kaj pokazal, ali je bolje počakati vsaj še 1 teden? Sem precej neučakana.
Aja, in drugih znakov nimam… Hvala.
Pozdrav
Deloma se najdem v vsem kar sem prebrala ampak vas vseeno vprašam kaj menite.
Imam zelo redne cikle na 28 dni. Mogla bi dobit M. točno teden dni NAZAJ pa je ni bilo kar me je veselilo saj delava na otroku. Cel teden me je nekaj špikalo in tiščalo v trebuhu ( a ne kot pred M.). Oba sva cel teden veselo vzklikala juhej novemu članu, ko se kar naenkrat (ponoči) točno po enem tednu zamude ulije kri, močni krči (možnost bruhanja in omedlevice – sem na srečo temu ušla bila pa tik nad tem) (pač čisto normalna M.)… Testi za nosečnost so bili sicer neg. a sem jih res delala zgodaj (1.dan ko je ni bilo..). Ravno danes sem hotela klicat G. za pregled pa me je tole pobilo več kot do solz.
Je večja možnost da je le zamuda v M.? Je BILA nosečnost pa je ni več? Za vgnezditveno je pa malo prehuda in prepozna ane?
Prosiim povejte kaj bi bilo. Nočem pa gin delati panike zaradi obične M. (če je bila to to)
Zdravo, prosila bi za nasvet oz. za izkusnje, ce je katera podobno dozivela.
Z soprogom delava na otrocku, ze nekaj casa in zaenkrat ni slo. V petek sem zacela malo krvaveti in sem mislila, da je M vendar je v soboto bil ne neki rjavo-rdeci izcedek v nedeljo prav tako, vceraj nic.Ponavadi traja M 5 dni, mocnih bolecin in krvavitev, zdaj ne bolecin ne mocnih krvavitev. Malo me je strah narediti test, nevem kaj bi od srece naredila.
Ali je ta krvavitev normalna? Ali je nosecnost mozna?
drage moje hvala :):):):)
Hojla … Že dlje časa vas spremljam in imam tudi jas par vprašanj če bo katera znala pomagat 🙂 … Ja z fantom že delama nekaj časa na drugem otrocicku ampak nama nekaj ne uspe najbolj :/ … Prejšnji mesec pa bi mogla dobiti m 28.5 ampak rahlo sem začela krvaveti že 25.5 no potem je drugi dan bila se krvavitev kar močna potem pa drugi dan več ne samo malo izcedek… Sedaj pa me tudi že par dni boli v trebuhu kot da bi imela m ampak je ni …. Je možnost vgnezditvena krvavitev ????? Hvala za odgovore 🙂