Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Čudna menstruacija

Čudna menstruacija

Pozdravljene!
Zanima me, če je katera od vas imela podobno izkušnjo…
Z možem se že skoraj 1 leto trudiva za dojenčka, pa nam ne uspe. M sem vedno mela redno…do tega meseca. Morala bi jo dobit 8.-9.7., pa je ni bilo. Takoj sem začela upat na najboljše in 12. (v nedeljo) zjutraj naredila test, ki je bil negativen =( Isti dan sem proti večeru dobila rjavkast izcedek, ki traje še danes…torej že 5.dan. O M pa ne duha ne sluha. Včeraj sem na moževo prigovarjanje ponovila test, ki je spet bil negativen. Bi katera znala povedat kaj bi to lahko blo? V trebuhu pa mam več al manj nek malo čuden občutek, nič bolečin.

Pozdravljene,

kar sem prebrala je malo podobno moji situaciji, v celoti pa ne. Prosim za kak nasvetek.
M imam redno na 27 dni, dobiti bi jo morala 23.7., a je do danes še ni. Znaki oz. bolečine kot pred M, le da so blažje, prsi večje in malo občutljive. V nedeljo so bile prisotne bolečine v križu. Včeraj in danes zjutraj sem naredila test, ki pa je bil obakrat negativen.
Mi lahko katera pove, kaj bi to lahko bilo.

Hvala in lep dan še naprej!

živjo punce
sem nova na forumu ampak redno spremljam vse in zdaj rabim tudi jaz vašo pomoč. 🙂
kot ostale imam tudi jaz čudno menstruacijo… tudi sicer nimam redno in nikoli nevem kdaj jo dobim ampak po bolečih prsih in špikanju v jajčnikih približno vem kdaj pride… ta mesec mi je zamujala 2 tedna in pol jo dobim, prvi dan me je bolel trebuh in sem morala spiti Lekadol ampak je bila zelo šibka in pravtako tudi drugi dan, čudno mi je bilo ker ponavadi prva dva dneva moram pogosto menjati vložke, tokrat pa je bil en na dan povsem dovolj, nato tretji dan in ostale dni je bila tako šibka, da sem lahko uporabljala manjše vložke.. sicer pa traja po 6 dni in prve štiri je dokaj močna in nato počasi oslabi.. najbolj me muči, da me še vedno prsi zelo bolijo, spodnji del trebuha imam še vedno zelo napet, nonstop hodim na wc… testa nisem naredila, ker se bojim rezultata… s fantom ne delava na otroku ampak sexava brez zaščite, uporabljava metodo VEN PRED IZLIVOM :)) če bi zanosila, bi bila vesela. :))
stara pa sem 25 let. 🙂
če ima katera podobno izkušnjo, naj mi sporoči. :))
hvala vnaprej za odgovore in lepo vas pozdravljam

sama sem tudi naredila dva testa ki sta bila negativna dva dni kasnejhe sem ponovila in odtakrat jih je bilo že 7 pozitivnih,zdaj samo čakam na prvi pregled da vidim kako bo. če m še vedno nobena nima se naročite na pregled, če ste mele prej redne. lahko je kakršenkoli vzrok lahko tudi prehlad ali pa kasnejša vgnezditev težko je reči. naredite še test,če bo negativen priporočam obisk pri g.

ja, točno to bom naredila jutri, naročila se bom na pregled! M še vedno ni, danes je 11 dan, 3 negativni testi. Do sedaj pa M točno na 27 dni, brez dneva zamude….tudi zvija me nič več, no v bistvu me tokrat ni nič tako zvijalo, kot pred M, rahle bolečine so pa še prisotne. Ostale kao nosečniške znake pripisujem delovanju psihe….tole čakanje na M je zelo mučno…seveda, ob negativnih testih.
Čestitam ti, letty, za pozitiven test in da bi čim prej dočakala pregled!!!

no, na pregledu je G ugotovila, da nosečnosti ni, ali pa je zelo zelo zgodnja in se ne vidi. Ampak bolj se je nagibala na to, da je ni. Ugotovila je, da bo M čez 14 dni. Znaki, ki sem jih imela, so pa zaradi psihe….ker si tako zelo želim imeti otročka, da sem dobila znake….hecno, ampak čist možno.
Skratka, danes je prišla M…in spet ne vem, pri čem sem. Po včerajšnjem UZ pregledu, naj bi prišla čez 14 dni…
Tako, pri meni je to to. Več sreče prihodnjič, naravno ali pa preko postopka.

LP!

Lep pozdrav!
Mene pa zanima,ce mi lahko pomagate?Menstruacijo sem dobila na 28.dan ciklusa,s tem da sem jo imela samo en dan,drugi dan pa rjav izcedek,ostale dni pa ne gluha ne sluha o krvavitvah.Zanima me kaj se to dogaja,ce je imela katera od vas kaksen primer?Klicala sem ginekologa,in ona mi je rekla naj naredim test,kar je pokazal negativno?Nobenih drugihznakov nimam…..lp,hvala

Lep pozdrav!

Tudi pri meni je M zamujala 14 dni. V teh 14 dneh ni bilo nobenih posebnih znakov, razen rahle napetosti v trebuhu kot je ponavadi dan pred M ter bolj pogostega odvajanja vode. Danes sem zjutraj začela rahlo krvaveti, to krvavitev spremljajo blažje bolečine v predelu jajčnikov in križa. Prejšnji teden sem sicer opravila CB in je pokazal negativno.

Zanima me ali je možno da sem noseča?

Hvala že vnaprej za odgovore.

Sunshine19, najbolje, da test ponoviš, tako bo konec dvomov. Čeprav je najlepše, če živiš v upanju.

čao,

mene pa muči naslednja zadeva: zadnjo M sem dobila 7.5. (naj povem, da imam ponavadi boleče menstruacije-krče, pri tej pa sem bila čisto brez krčev, spremljajo pa me tudi bolečine v križu-včasih take, da morem spati v napol sedečem položaju). po menstruaciji sem še vedno imela nabrekle prsi (tako, da so mi modrci bili skoraj premajhni), prenehale pa tudi niso bolečine v križu ter v maternici me ves čas rahlo ščemi. skratka, znaki, ki jih imam pred prihodom M so ostali nespremenjeni oziroma niso izginili. včeraj, 24.5. pa sem dobila rjavkast izcedek, ki ga imam še danes-tudi križ me še boli ter imam ščemeč, pikast občutek v maternici.

a je imela že kdaj katera podobne težave? rjavkastega izcedka v takem času po m še nisem nikoli dobila, me pa tudi nič ne srbi ali peče.

mene pa nekaj zanima, Menstruacijo sem imela samo 3 dni, in še te skoraj nič ni bilo. Imam rahel izcedek. Ali sem lahko noseča?

Hvala

Pozdravljeni!

Mi lahko prosim svetujete, katera krema je najboljša proti strijam in kdaj jo lahko začnem uporabljat?! Sem v drugem mesecu nosečnosti… Hvala za vaš odgovor.

Zivjo:)
jst mam tut en veelk problem..ze en lep cajt mam probleme z M, jo dobim, mam ene tri mesce normalno redno, pol pa dva mesca je ni, pa spet tko…sm bla redno pr ginekologinji pa pravi da ni kao nc narobe da mam jajcece pa to dobr da ne vid noben problem, sej dobivam tabletke za sprozitev, no nazadnje k mi je dala tabletke sm jo mela redno stiri mesce in zdj sm jo nazadnje mela junija,julija sm mela pet dni šibko, rjavi izcedek:(in zdj je ni pa ni. ampak z mozem delava na otroku in sm pred dvema dnevoma testrck nrdila in je biu negativen..a mi sploh zna kdo razlozit kaj je narobe,rada bi mela otroka ampak se po eni strani FUL bojim,da nau uplival na nosecnost. hvala upam da ste razumen moj problemčk:) lp

zivjo.
na forumu pišem prvič.
prejšni mesec sem prestavila M imela sem uedno rjave izcedke celi mesec. zdaj ko bi pa morala imeti M sem jo pa imela samo en dan… zdaj pa spet samo izcedki..kaj to pomeni? zelo me je strah prosim da mi čimprej odgovorite.

lep pozdrav 🙂
imela bi eno vprašanje,ali mislite,da lahko zanosim en dan pred menstr.?zgodilo se mi je,da sem dobila menstr. na dan ko bi jo morala,vendar ni trajala niti en dan,ali je možno da zaradi nezaščitenega sp. odnosa (dva dni pred menstr.) oz. zanositve, menstr. traja en dan in jo nosečnost prekine???
vsem se zahvaljujem za odgovore :)*

Pozdravljeni.

S fantom delava na otročku, spolne odnose imava redne zadnja menstruacija je bila 24.9..zanima me pa pred enim tednom ko sva imela odnos je
prišlo do rahle krvavitve izcedka, kot sem brala na internetu bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev?.. od takrat naprej imam slabinje, vrtoglavico, glava me večkrat boli, nekatera hrana mi smrdi, kadila sem pa sem nehala ker mi je delalo slabo,…no sedaj smo 26.10 in dobila sem menstruacijo ki je zelo šibka.. ali je mogoče da sem vseeno noseča? test sem naredila vendar je negativen.

Če je test negativen, potem nisi noseča.

Zdravo.
Js imam samo eno vprašanje. In sicer, en dan pred M sem imela nezaščiten spolni odnos s partnerjem, ampak drugače jem tabletke vednar včasih kakšno uro kasneje kot ponavadi, M sem imela kot ponavadi 5 dni, čez 12 dni pa ponovno zeeeelo rahla M skoraj kot da je nebi bilo, ki je trajala okoli 7 dni, danes je peti dan po zadni M in spet imam zelo rahlo M.
Zelo me je strah da sn zanosila, nwm kaj je narobe da v tem mescu tako pogosto krvavim :'(

Pozdravljene,
tudi sama sem v dvomih… Zadnjo menstruacijo sem imela od 9. 8. pa do 13. 8. Potem pa od 28. 8. do 7. 9. imela samo rjavo-rdeč izcedek. O menstruaciji do sedaj ne duha ne sluha..testi pa negativni… Ali je vseeno možnost da sem noseča? Ali je mogoče lahko še kak drug problem?

Že vnaprej hvala za odgovor,
lp.

hei..mene pa zanima, kaj bi lahko bilo to..menstruacijo bi mogla dobiti že pred 1 tednom pa sem namesto tega dobila le izcedek s primesmi krvi..naj me skrbi??

New Report

Close