Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Čudna hoja

Čudna hoja

Lep pozdrav.

Na vas se obracam po nasvet. Sin je star 13 mesecev in je shodil priblizno dober mesec nazaj. Zadnje dva dni opazam, da malo cudno hodi..ne vem, ce bi rekla da sepa, mogoce. Kot da desno nogo suka malo navznoter in ne stopa po celem stopalu, ampak bolj po zunanjem delu stopala. Prej je hodil normalno. Ni bil pa se to zimo nic bolan, niti prehlajen. 1 teden nazaj je sicer padel s postelje, ampak je normalno hodil, ni bilo nic cudnega opaziti. Pri previjanju sem ga pretipala po nogicah in kolkih, ni nic zajokal. Ali imate kaksen nasvet? Kdaj k zdravniku?

Hvala in lep pozdrav!

Ko otrok shodi, ne hodi še tako, kot hodimo odrasli, pač pa se đe uči, trenira, postavlja stopala v razne položaje. Na tak način se nauči pravilne hoje.
Če pa bi se “šepanje” stopnjevalo, pojdite na pregled (zaradi podatka o padcu).

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close