ct obnosnih votlin
Prosim lepo za pojasnilo izvida. V obnosnih votlinah ni patoloskih sprememb. Nosni pretin stoji v piramidi v desno, posteriorneje malo v levo z mocnejso levostransko kristo, ki se boci proti levi spodnji skoljki. Vecjih posebnosti lateralnih nosnih sten ni. Epifarinks ima simetricne stene, prost lumen.
Prosim, za cimprejsnji odgovor in vas lepo pozdravljam
Tezave imam pozimi, ko se prehladim me boli cela desna stran, imam glavobol, letos pa sem prvic dobila vrocino in gnojni izcedek iz nosu. Dobila sem antibiotik amoksiklav in se je stanje izboljsalo. Sla sem na kontrolo z izvidom od ct, pa je zdravnik rekel. da po operaciji nosnega pretina stanje ne bo nic boljse. Moja osebna zdravnica pa mi zelo tezko napise antibiotik, skratka zime so prav obupne. Naj se omenim, da se mi tezave ponavljajo ze 15 let. Hvala za vaso prijaznost in lp.
Spoštovani!
Karkoli bolj konkretnega vam lahko povem, jaz ali tisti ki vas gleda, če vidi vaš nos in CT slike. Vse drugo je “zdravljenje” na daljavo, kar nikoli ni bilo v redu.
Če res imate močno zvit pretin, potem ne vem zakaj ne bi operacija pomagala, vendar kot rečeno, težko je po pismu dati mnenje.
LP IB.