Najdi forum

Tiste, ki ste že oddale vlogo za porodniško in ste kasneje rodile mrtvorojenčka, ste dobile paket oz. denar?
Meni so rekli da mi vseeno pripada, a nič od tega.

Sožalje vsem sotrpinkam/om, bodite močni!

Ne pripada.Če bi dvignila prej oz. dala vlogo prej preden bi rodila bi dobila,drugače ne.Takšen je bil odgovor lani,ko sem jaz rodila,pa kljub temu, da je še živel dva dni.
lp D.

Jaz sem začela s porodniško na isti dan kot sem rodila, in zaradi tega ti paket oz. denar pripada.

Jaz sem dala vlogo za paket oz. denar še preden sem rodila. Izbrala sem denar, ker je to bil moj drugi otrok in sem tako stvari že imela. Denar sem dobila nakazan, nekaj časa traja, a to traja v vsakem primeru. Imaš tudi 6 tednov porodniške.

prosim ne mi zamerit ampak mi sploh ne gre v glavo da ob takih hudih trenutkih kot je izguba otročka razmišljate o gratis paketu? kaj pa bi počele s tem paketom????
še enkrat brez zamere, tudi meni je umrl sin star eno leto. lp

Zakaj ne bi dobil nekaj kar je tvoje, kar ti pripada.

Res, zakaj ne bi dobil nekaj kar ti pripada!? Sploh pa obstaja tudi denarni paket, in ne samo materialni.

Namesto paketa vzameš denar, ki ga nato npr. lahko porabiš za svečke in rožice. Ali pa paket (oblekice ali denar) podariš v humanitarne namene tj. nekomu, ki ga zelo potrebuje (npr. Rdeči križ ali karitas …). Ali ga je bolje pustiti “državi”, čeprav ti pripada?
Lep pozdrav vsem.

New Report

Close