Najdi forum

crvicek

že imaš idejo? oprosti, če sem zamenjala spol v prejšnjem postu(se mi zdi da si ženska in ne moški, ampak, kdo ve, lahko se motim, sem slučanjo na tem forumu)???

Lep dan!

Ja, ženska, pa nič hudega 🙂

Izložba je že končana, vsi so bili popolnoma zadovoljni. To je prostor, ki je velik, približno dva kvadrata. Na eni strani gleda na dvorišče in cesto, na drugi pa na stopnišče in avlo.
Iz stropa sem po diagonali, na tla spustila tanko belo pokrivalko, ki je namenjena pokrivanju vrtnin. Napihnila sem okoli 30 balonov, različnih barv in velikosti. Nekaj manjših sem povezala v šope, nekaj sem jih kar naključno razporedila. Šope sem prilepila na strop iz njih pa na vrvici spustila maske-klovne. Tri takšne vrvice sem spustila iz stropa. Nekaj balonov sem pritrdila na pokrivalko, nekja po tleh razporedila, vse skupaj presprejla z sprejem, ki izloča špagetke, trakove in je barven, potresla še s konfeti in to je to.
Vem, težko si je vse skupaj predstavljati, kajti nisem dobra opisovalka 🙂 Pomembno je pa le to, da je bilo vsem zelo všeč.

Hvala in lep pozdrav

po moje kar hudo izgleda-če si mal ”zvizualiziram”;-) že po opisu je zanimivo…kje pa je ta izložba? če ni skrivnost sevda. bi si šla pogledat, če je kje v bližini.
pa pa

ja, še nekrat sori-sem se šele pol spomnila, da če imas nick crvicek, še ne pomeni, da si moški;)))))

V Kranju, ce si zainteresirana, da bi jo resnično videla, me obvesti.

Lep pozdrav

kranj?hm..sem iz lj, imam pa prijeteljicivkranju pabi mogoče šlo nekako, čene bipa njiju poslala pogledat, če ti je prav?samo povej mi prosim, kje je.
lp

New Report

Close