Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Crpanje mleka

Crpanje mleka

Zanima me, če bi si mleko samo črpala, ali velja isto: vec ga načrpam, več se ga naredi?
Koliko naj bi ga povprečno načrpala in koliko naj bi popil novorojenček star slab mesec? Črpala bi pa zato, ker bi nas lenuscek najraje bil priklopljen 24 ur in od tega pil samo na vsake toliko 🙂

Draga Anka,
to je tako, kot da bi, oprostite, molzel. Saj zato pa so dojke, da iz njih pije. V prvem mesecu po želji, tudi na pol ure. Potem pa si bo naredil svoj ritem. Črpanje mleka, samo zato, da ne bi bil priklopljen, pa je res neprimerno.
A si prrdstavljate črpanje 10 minut vsake 2 uri? Pa ponoči?
Veste, bolj komot hranjenja, kot je dojenje, ga ni na svetu.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Se strinjam!

Moj pamžek je tudi bil nonstop priklopljen prvi mesec, ampak zdaj pri 4. je že dooosti bolje…

Ne vzamite mu tega cartanja, ki ga več kot potrebuje…lepo mu je…

Materinstvo je nekaj najlepšega, poznam mamice, katerih otrok se nočejo dojit in one pa res morajo črpat mleko…

Jaz se mojemu prav nasmejim, ko ves zadovoljen začne vlečt dojko, pa ko od ugodja kar z očmi zavije in se totalno sprosti zraven…

Vsaj ene 3 mesece mu nudite to, vsak mesec je bolje in manj vas bo rabil…

UŽIVAJTA!

Tako je, ne vzemite mu tega veselja. Jaz si mleko črpam samo takrat, ko moja pupi ne more spit vsega in me začne tiščat oz. bolet. Takrat pač črpam.

LP

ja, tud jaz lahko potrdim predhodnicam….
moj 3,5 m se pa kar odstavlja in črpanje mi je muka, ampak se trudim… kaj bi dala, da bi malo več gor visel :))

New Report

Close