Clear plan
Ne vem zagotovo, ker ga še nisem sprobala. Mislim, da je notri testni listič, ki ga pomočiš v kozarček z urinom. Če so plodni dnevi, se poleg kontrolne črtice obarva še testna z različno jakostjo – od svetlejše do temnejše – odvisno od tega, kdaj bo ovulacija. Za prvo testiranje se priporoča, da se nabavi pet testerjev in da se testira vsak dan okrog ovulacije. Naslednje mesece pa lahko nato testiraš le enkrat, dvakrat, trikrat… – glede na jasnost rezultata.
Upam, da sem vsaj malo pomagala. Če dobim točnejša navodila, pa bom še kaj napisala.
LP Iza
Ja, mislim, da razumem, v čem je point!
Podobno, kot Clear Plan, ne? Samo, da si pri Clear Planu videl samo črtice, torej: ali je ali ni O.
V bistvu mi je ta test še bolj všeč, ker ti pokaže (glede na jakost barve) bližajočo O, kar je zelo pomembno.
Iza, hvala ti za razlago.
A sem lahko še malo tečna: v kateri lekarni pa si ga kupila?
Tašika
Še nekaj bi dodala. POjma nimam, kako so ti Romed testi zanesljivi. Pred časom so nekatere pisale o zelo slabih izkušnjah z njimi. Jaz jih uporabim za testiranje nosečnosti, čeprav dobim M in pade temperatura, vedno kadar nato jem Klomifen. Ta je teratogen in si mislim, bolje to kot nič in da bi se potem sekirala, če bi slučajno bila noseča. Za Clear blue sem porabila že tooliiiikoo. Ti so pa poceni. Sem pa zadnjič odkrila Baby check po dva komada v pakiranju za malo več kot 800SIT.
Malo bluzim… bodite lepo, jaz pa grem v službo.
LP Iza