Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Clear plan

Clear plan

A ni enkrat ena na tem forumu pisala, da nja bi neka privatna lekarna prodajala Clear plan??

Če kdo kaj ve o tem, naj mi prisom napiše!!

HVALA!

To prodajajo v vsaki lekarni! Jaz sem to kupila v “Gorenjskih lekarnah”.

Res? Pri nas (center Gorenjske), pravijo, da tega ni.
Vprasanje – a je tvoj moz iz Kranja?

Ja je iz KR!

Kako, da ni tega v lekarni – saj je Clear Plan samo kontra zadeva kot Clear Blue!
Kaj pa zdaj komplicirajo??? Jaz sem prepričana, da sem Clear Plan kupila v naši lekarni. Sicer res pred nekaj leti (cca tremi in pol), in ne vem razloga zakaj tega ne bi več prodajali.

Natasha

Baje je predrag. So mi rekli.
Res? iz Kr? No, z njim smo pa na isti otok na morej hodili 🙂
Kako je svet majhen?

A na Murter?

:)))
Jap. Definitivno je pravi :)))

Potem pa bo najbolje, da mi v mail napišeš kdo si, da mu prenesem “pozdrave”. Da ne bomo o čisto mim zadevah težili na forumu.

LP,
Natasha

PS: Le kdo bi si mislil ;-))))))))))))))))))

Jaz sem Clear Plan kupovala lani, pa ga pri nas v Slo. ni bilo za dobit. Sem takrat klicala v Krko, pa so mi rekli, da se jim ga ne splača več uvažat (?). Zato sem ga hodila kupovat v Avstrijo (škatlica s 5 testerji cca. 10.000,00 SIT).

LP, Andreja1

Clear plana že kakšno leto ni v Slo. Dobi pa se Romed ovulacijski testni trak. pakirani so po en komad in stane nekaj manj kot 1000 SIT. Če ga v vaši lekarni ni, malo zatežite, naj vam ga naročijo. Nimam pa podatkov, kako so ženske z njim zadovoljne.

LP Iza

Iza, se ti ljubi malo napisati o tem testu Romed?
Kako se testira …..?
Prosim?!
Thanks že vnaprej!

Tašika

Ne vem zagotovo, ker ga še nisem sprobala. Mislim, da je notri testni listič, ki ga pomočiš v kozarček z urinom. Če so plodni dnevi, se poleg kontrolne črtice obarva še testna z različno jakostjo – od svetlejše do temnejše – odvisno od tega, kdaj bo ovulacija. Za prvo testiranje se priporoča, da se nabavi pet testerjev in da se testira vsak dan okrog ovulacije. Naslednje mesece pa lahko nato testiraš le enkrat, dvakrat, trikrat… – glede na jasnost rezultata.

Upam, da sem vsaj malo pomagala. Če dobim točnejša navodila, pa bom še kaj napisala.

LP Iza

Ja, mislim, da razumem, v čem je point!
Podobno, kot Clear Plan, ne? Samo, da si pri Clear Planu videl samo črtice, torej: ali je ali ni O.
V bistvu mi je ta test še bolj všeč, ker ti pokaže (glede na jakost barve) bližajočo O, kar je zelo pomembno.
Iza, hvala ti za razlago.
A sem lahko še malo tečna: v kateri lekarni pa si ga kupila?

Tašika

Še nekaj bi dodala. POjma nimam, kako so ti Romed testi zanesljivi. Pred časom so nekatere pisale o zelo slabih izkušnjah z njimi. Jaz jih uporabim za testiranje nosečnosti, čeprav dobim M in pade temperatura, vedno kadar nato jem Klomifen. Ta je teratogen in si mislim, bolje to kot nič in da bi se potem sekirala, če bi slučajno bila noseča. Za Clear blue sem porabila že tooliiiikoo. Ti so pa poceni. Sem pa zadnjič odkrila Baby check po dva komada v pakiranju za malo več kot 800SIT.

Malo bluzim… bodite lepo, jaz pa grem v službo.

LP Iza

V Lescah in Radovljici. Ga pa mislim lahko naročijo v vsako lekarno, če se malo potrudijo. Lahko pa se zgodi, da ga kdaj ni na zalogi v veledrogerijah, tako da je treba večkrat povprašati.

O, hvala, Iza, res si prijazna!
Bom takoj danes vprašala v naši lekarni in če ga ni, dala komando, da ga naročijo!

Tašika

Nisem še videla 2 Baby checkov skupaj pakiranih! Jaz sem včasih kupila Baby check pa je bil noter samo en in ta je stal okrog 1000 SIT! Kje pa si jih ti kupila? Hvala, Jasna

New Report

Close