Najdi forum

Čiščenje doma Logatec

Pozdravljeni!

Urejena 4-članska družina iz Logatca in iščemo gospodinjsko pomočnico za čiščenje doma v dopoldanskem času. Želeli bi da je iz Logatca oz. iz bližnje okolice.

Za dnevno čiščenje poskrbimo sami, iščemo nekoga ki bi na 3-4 tedne opravil generalno čiščenje: kopalnica, wc, sesanje tal, pranje tal, tepihi, brisanje prahu, občasno tudi pranje oken, brisanje kuhinjskih omaric in podobno – po sprotnem dogovoru. Čistila in vse pripomočke zagotovimo sami.
Likanje ni vključeno, načeloma ni potrebno, v kolikor se pokaže interes se sproti dogovorimo.

Plačilo: 50 eur/obisk.

Lep pozdrav,
Nina

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje,vrhnika,logatec,borovnica,brezovica,na telefonsko številko-051-227-776

Nina,
jaz sem tudi iz Logatca in prav tako iščem nekoga, ki bi nam čistil.
Si mogoče že našla koga, pa da si zadovoljna?
Hvala za informacijo.
Lp, Maja

oilaa Ninaaa,,,jaz sem zainteresiranaa,sem iz Vrhnikee…moja tel.stevilka :070 214 618 ,,se lahko dogovorive ,,Lep dan

Drugač imam izkusnje ,z ciscenjem ,pospravljanjem ,likanjem,,hitra sem ,korektna,postena in zanesljiva .ce se vedno iscete ,me kontaktirajte na to gor stevilko,lp

Pozdravljena,
sem zelo zainteresirana za delo, ki ga ponujate, imam dolgoletne izkušnje, trikrat tedensko sem v Logatcu tako da se lahko tudi osebno zmenimo, v kolikor je zainteresiranost tudi z vaše strani me lahko kontaktirate (051/227-776)

Lp

Dan! Sem iz unca, se peljem vsak dan v logatec. Sem začela delat v pekarni štručka. Bom delala en teden zjutraj pa en teden popoldne, tako da če bi per vas delala en teden zjutraj pa eden popoldne bi lahko začela takoj. Nisem razumela prol plačilo. Vas pustim moj mobil 031702198. Lep pozdrav

Spoštovani imam svojo dejavnost za čiščenje in orodjarska dela, sem iz Logatca.

M t. 070 711 227

New Report

Close