Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija cepljenje pred vstopom v šolo

cepljenje pred vstopom v šolo

Pozdravljene,
zanima me kje ste cepili otročke z alergijami pred vstopom v šolo, moja Ema je bila do zdaj vedno cepljena pod nadzorom na pediatrični kliniki.
Je to cepivo enako nevarno za naše malčke, je sploh potrebno?
prosim za vaša mnenja

hvala in lep sončen dan, T.

Jaz ga še nisem in ga tudi ne bom. Nimam toliko poguma, da bi alergika cepila, za enkrat še ne.

Me pa zanima kako je pri ostalih, ki otrok niste cepili, z ukrepi s strani države? Vam veliko težijo, ste že plačali kakšno kazen, bili poklicani k sodniku..?

TT, ti si s tvojo punčko hodila k Petri. Če te skrbijo negativni vplivi cepljenja lahko z bioresonančno terapijo preprečiš tudi negativne vplive cepljenja, koristni del cepljenja pa ostane. To pomeni: otrok je zaščiten pred boleznimi proti katerim je cepljen, negativni vplivi in obremenitve cepiva pa izničeni.

lep pozdrav – mojca

pozdravljeni,
sem hodila z Emo k Petri, vendar sva ugotovili, da resonanca pri Emi nima več vpliva (vedno več alergij, celokupni IgE vedno višji….)tako da smo s terapijami prenehali.
Na pediatrični kliniki mi svetujejo cepljenje pod nadzorom v Ljubljani, bom pa razmislila do kontrole pri alergologinji (11.5.).
Hvala za odgovora in upam da se še kdo javi

lp, T.

Za varno cepljenje, se mi zdi, da je prav da otoka pelješ na Ped.kliniko, saj bo tam, če pride do kakšnih komplikacij. Ni prijetno videti otroka, po reakciji cepiva. Ravnaj odgovorno, samo 6-8 h si na kliniki in si lahko brezskrbi.

Pediatrinja mi je na sistematskem pregledu svetovala cepljenje le za Hepatitis B, ošpice, mumps pa da naj se sama odločim.
V kolikor bo po mnenju alergologov potrebno cepljenje greva na pediatrično kliniko (kot vsakič do zdaj)

lp, T.

Vsekakor je treba upoštevati navodila zdravnikov in biti pod njihovim nadzorom. Istočasno pa lahko Vašemu otroku jačate imunitet z naravnim prehrambenim dodatkom, ki ni alergen in nima stranskih učinkov (za kar verjamem, da tudi zdravniki ne bodo nasprotovali). Na ta način se zmanjša (ali celo odpravi) občutljivost na alergene. Kvalitetno liofilizirani matični mleček je najmočnejši antibiotik v naravi (v Sloveniji ga ne liofiliziramo).
Matični mleček pospešuje detoksikacijo in odstranjuje posledice obsevanja, ker hrani jetra z gotovimi, biološko aktivnimi snovmi, zlasti z encimi, s čimer se pospešuje izločanje strupov iz organizma (pesticidov, nikotina, alkohola in drugih škodljivih snovi), in to celo 40 odstotkov hitreje kot sicer. S krepitvijo imunskega sistema in z normalizacijo krvne slike se spodbuja regeneracija organov, poškodovanih s sevanjem, in vrača popolna vitalnost organizma.
Več o tej obliki matičnega mlečka in referencah v osebnem pogovoru.

Pozdravljen Dragiša,

če bi mi radi karkoli svetovali konkretno napišite da bomo vsi vedeli kaj prodajate in čemu

lp, T.

Liofilizirani matični mleček dobite tudi v lekarni, ali sumlivega porekla pri nekaterih preprodajalcih na tržnicah. Jaz ga ne prodajam , niti ga pridelam. Lahko vam samo povem o lastnih izkušnjah z njim in te so izredno pozitivne. Kakšnega in kje ga kupujem pa na forumu Vam ne smem pisati, ker je takoj to etiketirano kot reklama, to je vse. Vi se pa odločite , kje in kakšnega boste kupovala.
Očitno na tem forumu vse diši po reklamah.
L.P.

New Report

Close