Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena za opremo celotnega stanovanja

Cena za opremo celotnega stanovanja

Živjo!

Z fantom se bova preselila v 3-sobno neopremljeno stanovanje, ki je veliko približno 90m2. Zanima me koliko kredita naj vzameva za opremo celotnega stanovanja?
Torej:
– kuhinja, jedilna miza, stoli
– kopalniške omarice, umivalnik
– sedežna garnitura, klubska mizica, omara za TV
– postelja, vgradna garderobna omara, dve nočni omarici

Kje se da dobiti pohištvo nekega srednjega cenovnega razreda? Katero trgovino predlagate? ( Lesnina, Rutar, Dipo ali pa Ikeo? )

Hvala!!

Dvomim, da bosta dobila vse v eni trgovini in, da vama bo všeč. Bi se pa lahko izpogajala za kak konkreten popust.
Trgovci znajo bit do takih strank, s praznim stanovanjem malo bolj prijazni zato jim kar omenita, da opremljata celo stanovanje.

Mislim, da bosta rabila vsaj 10.000€, če bosta bolj skromna. Lahko pa samo kuhinja stane toliko…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Priporočam, da gresta v vsako malo pogledat.
Rutar ni ravno poceni.

Sicer pa lahko prideta skozi že s kakšnimi 6000 evri, če bosta bolj šparovna.

Nagibava se bolj na Ikeo, saj je cenovno ugodna in dobre kvalitete. Je samo en problem, da ne znava nemško. Ali imajo kakšnega prevajalca? Plačala bi z gotovino in upam, da bi res dali popust.

Nagibava se bolj na Ikeo, saj je cenovno ugodna in dobre kvalitete. Je samo en problem, da ne znava nemško. Ali imajo kakšnega prevajalca? Plačala bi z gotovino in upam, da bi res dali popust.[/quote]
Imaš Ikeo tudi v Zagrebu.

Kot sem napisala zgoraj ni treba nič vedet nemško, lepo pokličeš podjetje Hišnik Janez in vse zrihtajo. Lahko se prej zapeleš v Zagreb recimo in si tam v živo vse ogledaš, potem pokličeš Janeza in ti on izriše celo kuhinjo, pripelje in montira. Izriše ti lahko tudi omare, vse kar hočeš, Jaz sem pri njih naročila kuhinjo, so mi narisali, pripeljali in montirali, vse pa je bilo gotovo v 2 ali 3 dneh. Kuhinja super, sem zelo zadovoljna z njo, montaža hitra in natančna. Prav tako so mi pripeljali tudi drugo pohištvo. Po želji ti sestavijo skupaj tudi drugo, ne samo kuhinjo, recimo garderobne omare so malo bolj komplicirane za sestavit. Imaš pa tudi druga podjetja, ki vozijo iz Ikee, tako da ni problema. Vprašanje je samo, iz katerega konca Slovenije si, ker računajo glede na kilometre, se mi zdi. Če boš kupila v Ikei, bi morala imeti 10.000 več kot dovolj za vse.

10.000€se hitro nabere, sploh če nimata nič opremljeno, pohištvo in stroji so dragi. Moje izkušnje z IKEO pa so take, da ni nč kaj bistveno ceneje, kot drugje. Tudi v Sloveniji se da dobiti precej ugodnih ponudb, pa še montirajo ti vse. Lesnina ima sicer vredu zadeve, vendar so malce drage. Midva sva imela prazno dnevno sobo in nama je proračun dopuščal, da sva se obrnila na dizajn studio http://livein.si/zakaj-se-odlociti-za-nas/[/url], zdizajnirali so nama dnevno sobo, pohištvo pa so izdelali pri mizarstvu s kerim sodelujejo, te pride ta opcija malce dražje kot če bi rihtala sama, vendar je zrihtano v nulo.

Drugače pa poglej malo na spletu, lahko iz katere trgovine naročiš pohištvo, med drugim tudi iz ikee in ti ga itak pripeljejo na dom če je cena nakupa dovolj visoka.

Jst sm dal dobrih 12.000, je pa res da je zlooooo odvisno od tega kaj si priviščite in kaj ne… Lp, Miro

New Report

Close