Najdi forum

Zanima me koliko plačujete mesečno za uporabo interneta.Seveda tisti, ki klepetate preko svojih računalnikov.
Lep pozdrav

Bah ! Veliko, okoli 10 – 12 tisoč sit za telefon in 6500 Sit za internet. Sem pa na netu približno 70 -80 ur na mesec ! Vsekakor preveč za prebiranje forumov in klepetanje in seveda za download glasbe !!!Janja je pisal/pisala:

Doma vse skupaj sest do devet tisoc SIT,
Pepi

Dan Jana! Kakšen lep dan…a ne? Ah, ja cena. To much…zato, ker imamo doma najstniško deklico, ki je rada na forumu “Mladi o…”, mama pa tukaj na “Srednjih…”
Edina svetla izjema pa je boljša polovica. “Zaklad” v pravem pomenu besede, nikoli ni na internetu, ga to ne zanima…ima svoje knjige. Sem mu pa hvaležna, da plačuje račune…zato točnega zneska ne vem povedati…mogoče jutri, počakaj, da ga vprašam. Mogoče ga pa raje ne bom…
Lep dan še naprej!
Angel

Ja tudi mene je skoraj kap. Plačala sem l8.000 Sit za telefon, internet pa plačujem 49OO Sit.Ja ko bi bilo samo brkljanje po internetu, imam pa še telefonske pogovore pa mobitel tako, da sem se resno zamislila koliko denarja mečem nekam.Ampak ko malo pomislim……luštno pa je.Dobro, da imam uvidevnega moža.Nameravam pa na kabel TV ,čim bo mogoče.Modum 6o.OOO Sit
potem pa 7OOO vsak mesec in lahko visiš na internetu 24 ur.Samo pri nas(Bežigrad) stvar še ne deluje.

Ti ne svetujem ,da ga vprašaš ,ker šele takrat se bo »boljša polovica« zavedala kam gre denar ,In potem ……., bo vse kable porezal hahahahahahah

Ne vem, imamo zakupljen vod, pa je treba porabiti, kar nam gre 🙂 Aja, doma? Naka, doma pa nimam PC, pa neta….

Lep dan!

Jani

Jaz si bom v kratkem najbrž privoščila kabelskega. Na začetku je res dražje, saj moraš modem kupit (ali si sposodit), potem pa, ali paket za 3.700 ali 8.000 sit. Mislim, da so še te cene.

Štrumpantelj ,boljšo polovico sedaj povabim, da si ogleda kakšno zanimivo stran in
potem rečem, “saj si tudi ti…”.Prav dolgo pa nebo delovalo in zato boljše enkratni šok, kot pa vsak mesec posebej.V službi mi pa niti na misel ne pride, da bi si drznila bloditi po internetu, ker imam “ta glavnega” za hrbtom in je ves poštirkan.
Ali si kaj videl letošnjo internetno misssss..na TV?

Imam kabel in naročnino 8.000,00 sit ter neomejen dostop na internet.

Dijana, vidiš to je tisto pravo in komaj čakam na kabel. Saj ne, da bi visel gor kot netopir ampak karkoli si prebereš v miru in odgovoriš razumno.Sicer je vse nekakšno merjenje hitrosti, da nebi preveč zapravil.

Dan Štrumpi! Sem šele sedaj prebrala, sorry lepo prosim…hvala za tvoj nasvet…imaš prav…ne bom vprašala :”How much?”, ker vem, da je” To much…”
Lep dan ti želim še naprej!
Me imaš še rad? Reci…
Angel

New Report

Close