Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija celiakija bruhanje

celiakija bruhanje

“Ostanite s strokovno pomoč in na strogi dijeti.”

Težko bi tukaj vas okvalificirali kot učitelja, če imate seveda to v mislih.:)) Pa ne mislim samo na slovnično-jezikovne nepravilnosti.

V vašo vednost: nimam nobenih diet (piše se brez “j”. ker gre za prevzeto besedo), prav tako ne strokovne pomoči (ostanite s “kom ali s čim”- orodnik, se pravi: s strokovno pomočjo). Da ne boste rekli, da nimam občutka za potrebe drugih, vam tokrat brezplačno ponujam lektorske usluge.

Še enkrat lep pozdrav.

Me veseli. Ste pripravljena (brezplačno) lektorirati (tudi) moje življenske zgodbe – nekakšen življenjepis.
Prepričan sem, da se bodo knjige dobro prodajale. Naslovi : OČE SAMOHRANILEC in patronaža , OČE SAMOHRANILEC in socialna služba, OČE SAMOHRANILEC in sodniška praksa, OČE SAMOHRANILEC in….

Če sprejmete izziv, se mi javite na mail, svojim mailom in Vam prvo zgodbo kar kmalu pošljem.
Hvala in lep pozdrav.

Ne, hvala. Vaše samohranilstvo promovirajte kakor veste in znate. Očitno vam gre kar dobro od rok.:)

Ha, ha, ,,, Kadar je potrebno kaj konkretnega, je konec z Vašim sočutjem za človeka. Ajaaa, kako ne razumem! Spet nočete, da bi kdo zaslužil na Vaš račun (a to ni “faušija”?).
Kakorkoli, jaz sem zelo ponosen, na mojo prehojeno pot – kot samohranilec. Pa čeprav ne znam “slovenščine” ( kot ste mi to zmetala v zobe).
Knjige bodo izšle, da bodo opogumile še druge moške k podobnim odločitvam, kadar zakon gre po vodi.
Sicer, pa končajva ta naš dialog na forumu – ni temu namenjen. Če pa čutite potrebo po izživljanju, imate moj mail.
Lepe praznike Vam želim, kljub deževnemu vremenu.

Dragi alamut, o sočutju do človeka ves čas razpredate ravno vi in se hvalite s tem, kako veliko ga premorete. Jaz o tem nisem izrekla niti besede v zvezi s seboj. Ravno nasprotno, pravim, da nobene resne stvari, ki ni prodajanje megle, ne boste dobili brezplačno. Tako pač je.

Knjige pa le izdajte, čeprav v nasprotju z vami resno dvomim, da bodo šle za med. Samohranilstvo je del vsakdana in marsikatera mamica ali očka svojega samohranilstva nimata za nekaj, kar bi se lahko dobro prodajalo in iz česar bi lahko kaj iztržili. Gre preprosto za način življenja, za določene odločitve, ki seveda niso lahke, se pa dogajajo vsakodnevno. Vsak bi lahko o svojih odločitvah napisal knjigo (čeprav mogoče ni ravno samohranilec, ima pa druge izkušnje), ampak če knjigo napiše zaradi napačnih razlogov, bo ves trud zaman. Nekaj mi pravi, da vaši razlogi niso pravi. No, pa kljub vsemu vam nikakor (v nasprotju z vašim mnenjem) nisem “fouš”. Še ena razlaga, tokrat ne slovnična, pač pa pomenska: če nekdo noče, da drugi služijo na njegov račun, ne gre za foušijo, dragi alamut, gre za zdravo pamet. Foušija je, če nekdo ne privošči drugemu, da služi na svoj račun. Določeni termini so vam tuji, pomensko mešate stvari, tako da močno dvomim v kakovost vaših knjig, ampak glede na to, kaj vse ljudje kupujejo in kaj vse nekateri izdajo, bi rekla, da nas nič ne more presenetiti.

V nečem se pa le strinjava. Tale pogovor tukaj ne vodi nikamor in čisto lahko ga res zaključiva. Lep pozdrav.:)

Znakov za kakšno drugo alergijo nikoli ni bilo, punčka doma, ob uživanju vse hrane, ki pač ne vsebuje glutena, nima nikakršnih težav. Te se pojavljajo samo v vrtcu. Sicer pa vztrajamo pri uradni medicini, alternative na majhnem otroku nikoli ne bi izvajala. Lp, Sergeja

New Report

Close