CD za 29-letnico
Tole je pa mal adijo. Nisem vedela, da bi morale “samske” 29-letnice poslušati extra tip glasbe. Umirjeno??? Da lažje razmišljajo o preblemu, zakaj so “samske” pri 29-ih? No way kupiti CD od Siddharte, Pink, Zlatka Dobriča ….. :-)))) “Samske” 29-letnice imajo drugačen okus!!! Kakšno idiotsko vprašanje!!!!
joj joj, kakšna burna reakcija ;-)). Vprašanje je vsekakor nerodno zastavljeno, se strinjam ;-).
Ti Metan bi pa že moral vedeti vsaj približno kaj ta samska dušica sploh posluša, sicer boš lahko udaril čisto mimo. Konkretno (ker sem ravno 29 letnica ;-)) ) bi težko odgovorila kaj bi ji lahko kupil – meni je recimo všeč tako Siddharta, Robbie Williams, Iztok Mlakar, … … … prav vesela pa bi bila npr cd-ja Maksima Mrvice – The piano player. Razpon je širok. Ne bi prej malo “potipal” kako in kaj?? Glede glasbenega okusa mislim ;-)).
4 leta starejša(nisem samska sicer, sem pa samostojna, ha, ha), pa poslušam hmm…..Enigmo, pa Dire straitse, pa tudi kak komad od Siddhate, Tabu, pa kaj pa vem, Sarah Brightman na solo poti, pa kakšna poprock scena Robbie Wiliams, Bon jovi še vedno, Tudi kak novi komad v “frišni” preobleki pade v srce
Definitivno pa prepocukrano in otročje, (tudi preverjeno pri tej starostni skupini pri drugih) razne zadeve od Vip, Bbt, Kosmač, Game Over…in podobne. Če so punce same pri 30 še ne pomeni, da so jim všeč solzave zadeve. Zakaj pa ne vprašaš na splošno kaj posluša…kar tako…malo v čveku?
ti povem, kaj sem jaz dobila za rojstni dan: prijatelj mi je posnel glasbo, ki je nastajala v letu, ko sem se rodila. Ni bilo važno kakšno glasbo rada poslušam, ampak vse melodije so se mi zdele lepe, saj so se začele poslušati ravno v letu, ko sem se rodila. Zdela se mi je zelo lepa domislica, s katero me je razveselil moj prijatelj… darilo mora biti nekaj več, saj si sam lahko kupiš vsak dan CD ali pa si ga posnameš… samo darilo dano iz srca, to je vredno več kot vse drugo… lep dan želim