Najdi forum

31. maja mi je umrla mami. Včeraj smo jo pokopali. Kako me boli, ne jem, ne spim, za nobeno rabo nisem. Samo premišljujem, če bi jo lahko rešili. Stara je bila 68 let. Čakala je na operacijo srčne zaklopke, že pred mesecem in pol so rekli, da bo šla v Izolo na operacijo, vendar so jo poklicali šele 2. junija – PREPOZNO. Pa tako je upala, da bo vse vredu. Počila ji je srčna žila.

Mami imam te rada in počivaj v miru.

Moje iskreno sožalje.
Ana

Vedno ostajajo vprašanja. Kaj bi bilo če bi bilo….. Ne obremenjuj se s tem. Poznam znanca, ki mu je mama umrla na operaciji srca, pa se je potem spraševal, mogoče bi pa živela, če jo ne bi prepričali, da gre na operacijo srčne zaklopke. Moj oče je kašljal in se malce slabše počutil, pa so ga poslali na bronhoskopijo. Ko so mu naredili preiskavo se je rak tako bliskovito razširil, da po pregledu sploh ni več nobenega poznal ostal je priklopljen na aparatih še en teden in v mukah umrl. Ostalo je vprašanje: Kaj, če ne bi šel na ta pregled…? Zato, ne postavljaj si vprašanj, na katere ni odgovora. Poskušaj živeti umirjeno naprej in uresničuj tisto v kar je verjela tvoja mama: v tvojo srečo. Korajžno!!

Iskreno sožalje!

Vidka

Iskreno sožalje! Moja mama je umrla 28.05.05

New Report

Close