Najdi forum

tudi tebi – srce , kaj pa naj delam če mi je pa zares dolgcajt
lep. pozdrav

Pošiljam vam odgovor , kako sem se odločil in ukrepal !

In kaj sem ugotovili : Nekdo je res čevelj vrgel v vodo , in ker se je ta napil vode , se je močno raztegnil , zato so ga postavili v izložbo pod velik reflektor ,da bi se čim preje posušil in dobil svojo prvotno obliko . Ker pa je prodajalka pozabila čez noč ugasniti reflektorje izložbe , se ta čevelj skrčil za dodatno številko . Cena tega čevlja je bila v resnici 26,750,00 in je prodajalka na Primoževo prošnjo spustila ceno še za 10 % , če plačam čevlje v gotovini . Saj jaz nisem imel nikakršnega namena kupiti ravno teh čevljev , če nebi bilo tu še nekega amerikanca – po imenu Naivčina. Na koncu sem res verjel njemu in našemu prijatelju , ter z veseljem probal sede samo desni čevelj (ta je bil stalno v škatli ) . Čevelj se je res krasno prilagajal moji nogi – da ne opišem vseh njegovih lepih lastnosti, (od lepega jezika ,do lepih lakastih šnirenc ) …….
Med tem ko pišem ta poss , sem našel še deklaracijo proizvajalca in uvoznika tega artikla. Bile so dve deklaracije ,na eni strani škatle Droga d.d. Portorož ,in na drugi vasi (škatli) Joint d.o.o. – hmmm kateri je sedaj pravi uvoznik ?
Ukrep : povabil bom vse udeležene pri prodaji čevljev , kjer bomo zadevo pripeljali do konca
Vam pa se iskreno iz srca zahvaljujem za vsak nasvet ali grajo

Vedno vaš Stumpantl

Nimam dosti pameti, da bi se dalo razvozlat ta odgovor. Če je imam kaj, se ti opravičujem da je prišlo do tega izpada. Žal mi je za tako reakcijo, ampak kaj morem, ko me jezi tako norčevanje. Razlogi mi niso znani, ampak kje že morajo bit. Preveč resnosti ni dobro in ker me vaša e-družba spravlja v smeh, vas dostikrat prebiram na azilu. Kaj lepega preberem in z nasmehom na licih skočim v nov dan. Redko najdeš dobro voljo, zato je dobrodošla, pa čeprav v e obliki.
Lep pozdrav, saj veš čigav!

vse je o.k.
-Še se oglasi !
– sem osebek ,razumevajoč za lepe in slabe replike in se ne živciram za ta syber svet.
Glede te teme- ČEVELJ ???
Po pravici povedano -Še sam ne vem kaj me je pičilo da sem sploh načel to temo

Pozdrav !!! (nekaj mi je znan)

Lep pozdrav – veš čigav (“Štumpantl”-ov) HAHAHAHAH

Štrumpi,kje imaš pa otroke da si tako dobre volje,da o tem da žene ,ki ti pri čevljih veliko pomaga sploh ne govorim,.Ali se ti ne smilijo vsi ti ljudje ki v tem prelepem dnevu razmišljajo oz. so razmišljali kako ti pomagati????
Ja Štrumpi,desni čevelj te tišči zato ker imaš desno nogo večjo od leve.Moral boš najti čevljarja, da ti bo delal čevlje po meri.
En lep pozdrav,hups….X pa lepo se imej še dalje tja do prvega dne leta 2002 ko se mogoče tudi Ladnov Binček kaj unesel.

Ma a sem napisal desni ,čevelj ????
A je desni tisti ki je obut na desni nogi ?
Ali pa ko jih damo skup in jih gledamo ,čaki sedaj še sam ne vem ??!!
Ane – da se bo treba malo zresnit ?
Draga moja znanka , saj sem se opravičil da sem naredil neumnost glede tega possa , Ampak nekaj je pa res –pojdi na VSE NA ENI STRANI na to temo ,in kaj boš ugotovila ?
Kdo se ima tu za sekirat jaz ali oni ? .
Vidim da še zmeraj radi komunicirate z menoj pa naj bodo še tako »ZANIMIVE« teme , samo na žalost zaradi drugih ( kar je razumljivo ) ,raje uporabljate nove in najnovejše nike .Rad vas imam in rade volje bom se bom malce našalil tako ali drugače .
Tistemu ,ki nisem všeč , pa zaradi njegovih živcem naprošam naj me ne bere . Pač moramo tudi taki obstojat .

Še nekaj : Zadnjič sem slišal eno zanimivo in šaljivo izjavo za šankom in se glasi takole
Ko me ne voli – neka jede g…….(blato) . da bo jasno to ni v nikakršni povezavi z G. Bushem

Lep pozdrav in cmok

mister ficko, nak!
Štrumpi na tem forumu te pravzaprav pogrešamo.Premišljeval/a sem že kje si.
Ja desni je navadno tisti,ki je obut na desni nogi, je pa pravzaprav lahko to tudi levi, če ga obuješ po recepturah odgovorov katere si prejel.Vprašanja pa tisti hip nastane:”kako boš potem hodil?”.V primeru,da spremeniš stil manekenske hoje potem kar,saj nebo hudo podoben boš našim novim missicam.
Veš ka. tvoj poss je perfekten za konec tedna in ne sekiraj se.Prav imaš če pogledam tisto stran,katero si omenil ,imaš IQ več kot 170.Ampak veš kaj,končno zakaj pa ne.Življenje je že tako podobno strunam na violini.Ti kar nadaljuj v tvojem stilu in s tvojim tempom pa bo.
Bay in salutation (greg in binček)

New Report

Close