Buška na glavi
Spoštovani,
lepo Vas prosim za nasvet. V nedeljo smo pri štiriletni hčerki na vrhu glave opazili buško (meni se ne zdi ravno majhna), ni pa se kam udarila, vsaj ne, da bi mi vedeli. Vem, da do trkov pride zelo pogosto in kar mimogrede, ampak me vseeno zelo skrbi. Zato se za miren spanec ali napotek obračam na Vas oz. Vas prosim za komentar, ali bi bilo lahko kaj narobe. Sama se prepričujem, da je le zunanjost glavice … me pa kljub vsemi zelo skrbi.
Za odgovor se Vam vnaprej iskreno zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam.
Za nastanek buške je običajno le potrebna poškodba, ki se je tudi spominjamo, saj je kar konkretna. Buška po poškodbi je tudi boleča na otip. Vsekakor je bolje, da otroka pregleda njegov zdravnik.
Spoštovani,
najlepše se Vam zahvaljujem za odgovor. Preden jo peljem k zdravniku, bi prosila še za eno informacijo. Je možno, da je oblika glavice pač takšna? Zdi se mi, da imam na podobnem mestu tudi sama malo izboklino. V nasprotnem primeru, glede na Vaše izkušnje, kaj bi to lahko bilo?
Še enkrat se Vam zahvaljujem za odgovor in Vas lepo pozdravljam.
Če gre za nekaj novonastalega, tega ne moremo pripisati posebnosti, ki je prisotna sama po sebi oz. za osebni posebnosti.