Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Bruhanje krvi

Bruhanje krvi

Pozdravljeni. Imam 13 dni staro hčerkico, ko je polno dojena. Ze od rojstva imava tezave z dojenjem zaradi njenega prirascenega jezicka. Dojiva se s pomocjo nastavka, kljub temu pa zelo grdo vlece[attachment=0]533F030D-42C0-49E3-A290-522938168DFC.jpeg[/attachment] in so posledicno moje dojke zelo bolece in ranjene. Danes po hranjenu je puncka bruhnila kar precej veliko kolicino sveze krvi. Zanima me, ali je mozno, da je to od bradavice? Na zunaj se sicer ne vidi, da bi mi krvavele, so pa zelo bolece in vnete. Bruhnila je samo 1x. V priponki prilagam sliko kolicine izbruhane krvi.

Najlepsa hvala za odgovor.

Najbolj verjetna je razlaga bruhanje sveže krvi zaradi razpok prsnih bradavic. Požiranje krvi povzroči otroku slabost in bruhanje, sveža kri pove, da še ni prišla v želodec.
Ker pa je otrok še majhen, svetujem pregled pri pediatru, čeprav je anamneza tipična in gre za požiranje krvi zaradi razpoke prsne bradavice.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close