brezizhodno
torej
bom kratka, ker sem nepredstavljivo utrujena in pod stresom
po enem letu bivanja pod streho pri .. ne morem niti reci druzini, ker s takim nasiljem in groznjami to ni, sem dobila ultimat zapustiti streho in iti drugam
zal nisem uspela dobiti sluzbe oz. sem za kratek cas delala na dveh mestih (koncala v kratkem casu me po svoji krivdi, je bilo sezonsko) in nimam denarja ne druge opcije iti kam drugam. tudi ko sem pred kratkim iskala oglase, so bili vsi stari, ze oddani ali 3 krat drazji. ker so v preteklosti obstajale ponudbe oddaje bivalisc v zame o za delo Ali celo kaksne dobrodelne, sicer ne verjamem, da bi kaksna zdaj bila, sprasujem tu
od jutri dalje nimam iti kam, tudi prinatelji so z izjemo ene, pri kateri tudi me bi bilo mogoce biti, v tujini, nimam moznosti
lahko bi razlagala na dolgo, da bi firbci imeli nekaj za brati in se kregati, vendar of tega be bi bilo nic
ce ima kdo kaksen predlog, kaj bi prislo v postev, bi bil zelo dobrodosel
lp
Rekla bi, da išči delo in se preseli tja. Za prehodno obdobje lahko bivaš tudi v hostlu, saj če boš delala in imela denar, bi ti moralo nekako znesti. V nekaterih hostlih se sploh zdaj, ko je konec največje sezone, lahko za daljši čas bivanja tudi dogovoriš za malo ugodnejšo ceno. V LJ se da najti tudi za dobrih 10 evrov na noč.
Na FB imaš nekaj skupin, recimo iščejo varstvo za otroka ali negovanje starejših oseb, nekateri tudi z bivanjem (ampak za to rabiš nekaj znanja).
Pregleduj oglase za delo na googlu, ne samo prek točno določenih spletnih strani, ker je tega res malo morje. Vnesi npr. iščemo osebo za … (in tisto, kar pač znaš delati).
Hostli v LJ so dragi.
Poglej morda za kak oglas, da iščejo študenta za sobivanje – tudi če nisi študent, te morda vzamejo, ker se zgodi, da se v štirih zmenijo za najem stanovanja ali v dveh za sobo, pa potem gre eden v dom in zezne ostale.
Vprašaj morda po župnijah, npr bivanje v zameno za pomoč v gospodinjstvu.
Vprašaj na občino, včasih imajo bivalne enote za prebroditi krajšo krizo.