Najdi forum

Zdravo, sem iz ptujskega konca, ti?
nisem prej vidla sporočila da bi odpisala 😀
LP

Zdravo punce!

Tudi sama se še kako vidim v vaših zgodbah in bom tudi jaz vesela, če se spoznamo glede na to, da smo precej blizu. Sem stara 25 let iz okolice Ptuja in že celo življenje iščem res tisto pravo prijateljstvo. Kaj več pa bi bilo najboljše povedat prek maila:) Če katero zanima, naj mi piše na [email protected] da malo počvekamo 🙂

En lep sončen pozdrav vsem!

LP
Tjaša

Mhm…nisem vedela, da je v izskanju prijateljstva odprta tema, kar je zanimivo, glede na facebook in ostala družbena omrežja si ljudje bolj in bolj postajamo tujci.

Sama moram reči, da sem odprt človek, vendar ne zaupam ljudem preveč, ker sem glede tega bila zelo prizadeta. Vendar imam prijateljico, ki mi je blizu in kadar se dobiva si poveva, kar nama leži na duši.

Moram pa priznati, da rek drži: “pravega prijatelja spoznaš v nesreči”.

Odločitve te definirajo, napake te zaznamujejo in izbira te lahko ubije.

Sanna,KaTi,nic.nimam….

jst sm za to,da se spoznamo. Sm na istem. Če nič ne naredimo,bo pa tako tudi ostalo. Če pa sespoznamo,pa mogoče najdemo nekaj lepega.

email:
[email protected]

Ps: sm z gorenjskega konca.

javi se pa niti ena ne…ni čudno,da nimate prijateljev…govorite eno,delate drugo :/

Točno tako, marjetica.

Vsak bo napisal “do dva maila” in potem se ne bo nikomur več dalo pisat.

Točno tako, marjetica.

Vsak bo napisal “do dva maila” in potem se ne bo nikomur več dalo pisat.[/quote]
Očitno v resnici ni tako hudo, ali pa gre za apatičnost, lenobo, da se ljudem še tega ne ljubi izkoristit, kar se jim ponuja. Mogoče je kriv tempo življenja, pri čemer se na koncu pokaže, da sploh ni časa za prijateljevanje, spoznavanje.

Ojla,

Tudi jaz iščem prijateljico za pogovor, kavico, sprehod, žur, shopping… Stara sem 28.
Je še katera zainteresirana?

Lp

Živijo!

Tudi jaz sem brez pravih prijateljic, sem se našla v tej temi 😉

Če je katera za dopisovanje ali pa tudi kakšno kavico mi pišite, bom vesela.

Lp

Aja, pa stara sem 27 let.

Lp

New Report

Close