Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost brez 2 crtic

brez 2 crtic

pozdravljene VSE
sem se vrnila iz dopusta, bilo je super, le ena stvar ni Ok-da se je pojavila ta nagravzna, smotana,pm. …..M .
Kaj hocemo, zivljenje gre dalje, upam da bo naslednje poletje boljse !
lp
Hana

Lep pozdrav vsem, tudi jaz sem se vrnila z dopusta, poleg tega pa sem poskusila malček odklopiti zadevo, zato se nekaj časa nisem udeleževala tega foruma. Kaj naj rečem – enaka situacija kot pri Hani: dopust – morje – skakanje – prihod domov – včeraj spet ta k….. M. Pa je to že tretje poletje na isto vižo!

Ni drugega, bo treba počakati na pošto z GK, nato pa na IUI!!!

Upam, da je pri ostalih kaj več uspeha???!!!

LP, Andreja1

Na žalost… čisto ista situacija… čisto isti vrstni red… Za zjokat…

Jaz bom pa kmalu lahko soročila, kako in kaj! Joooj, ti dnevi so ubijalski!

Punce, držite se. Vem, kako težko je ostati pozitivna. Zdaj prihaja september, mnoge boste pričele s postopki in mislim, da bo vaših plodkov, ki bodo dozoreli poleti 2003 veliko!
Z najboljšimi željami,
Iza

Še ena z istim rezultatom. Človek ves v pričakovanju pride z dopusta in evo M!!!! Zdaj sem se že potolažila in čakam kaj se bo zgodilo v tem ciklusu. Še kak teden, pa bo bolj jasno.

LP, Mateja

Enako!
Človek misli, da bo recept nekaterih deloval – dopust, brez skrbi, možgani na paši…… – pa nič!
Ampak tudi za nas bo prišel čas.

LP

Pozdravljena Hana in ostale!
Pri meni: ista p…. Samo, da je mene presenetila teta iz Krvavca 4 dni prehitro, trajala pa je kar 10 dni (!!!!!!!!) Jaz pa spet vsa obupana… Pa še jutri moram spet v službo! Bu-hu-hu!
LP, Jasna

New Report

Close