Najdi forum

brazgotina

Pred 14 dnevi sem padel in si presekal ustnico vendar ne celo, od nosu dol sem naredil tako trikotno rano, ker je bila urgenca daleč sem šel na urgenco ker je bila sobota drug dan ene 12 ur od nesrece, zdravnica je bila na terenu in me je pregledala samo sestra, rane ni nič očistila , za trakec je rekla da je prepozno. Naredila se mi je hrasta ampak videlo se je da se en del kože ni lepo zacelil, ko mi je sedaj odpadla hrasta se vidi brazgotina ki je rdeče barve, to je normalno. Moti pa me da se mi en del kože ni enakomerno zacelil nazaj in je nekako izbočen in zelo pordel, nekako se mi zdi da je ta del napihnjen, kot da je nekaj notri.. Ker je to del ki je viden me zanima kaj lahko naredim. kakšne kreme, ali se da stvar kirurško popravit

Na kontoli sem bil pri svoji osebni zdravnici in je rekla da bi bilo takrat ko sem padel bilo potrebno šivat, vendar sem prišel prepozno. Rekla da je bo brazgotina vidna, del kože se ni zarastu skupaj z drugim in se sedaj videt kot nekakšna bula nad ostalo kožo, estetsko zelo grdo. Ker sem dal glede obraza že veliko čez predvsem zaradi aken, bil na terapiji z ROAACUTAN tabletami se zelo bojim te brazgotine ki je na vidnem mestu pod nosom . Svojo zdravnico sem pozabil vprašat ali je to možno kdaj popravit kirurško ko se rada zaceli do konca. se da to samoplačniško ali tudi na napotnico

New Report

Close