živjo, imam en veliko problem glede mojih prsi. Nosim št 90D/E in nimam bradavic, to pomeni niso opazne navzven. Sicer če desno dojko potegnem k sebi da se koža napne se sicer pojavi bradevica ven pri levi tega ni. Zanima če obstaja kakšna metoda, da bi imela bradevice kot večina žensk navzven in koliko to stane. Sicer mi je kolegica rekla, da se bo to morda spremenilo npr. ko bom zanosla, a tega ne verjamem.
hvala za odgovor
Jaz sem imela enake probleme, le da sem lahko pri obeh izvlekla bradavici, vendar za zelo kratek čas. Potem sem na netu zasledila napravo z imenom Avent niplette. Pomaga, vendar je potrebno potrpljenje. Že po treh tednih neprekinjenega nošenja je viden rezultat, vendar je možnost, da se spet skrijejo. Tako se je zgodilo tudi meni, zato sem stisnila zobe in pridno nadaljevala še naslednje štiri mesece. Ne boš verjela…o vdrtih ali ploskih bradavicah niti sledu. Seveda sem najprej nosila na eni, ker je bilo tako zvečer lažje spati. Tako sem tudi lahko primerjala in videla razliko.Stane cca. 60 €, če kupiš za obe bradavički. Naročiš pa lahko na netu.
link: http://soncek.si/si/avent-niplette-2-kosa-i2515.shtml
Če pa ti ni do nošenja le-tega, pa se lahko odločiš za kirurški poseg, ki se menda opravi zelo hitro in greš še isti dan domov. Rezultat je trajen. Možni zapleti so rahla krvavitev, infekcija, pa mogoče še kaj, a zelo redko. Pacienti so v večini primerov zelo zadovoljni. Je pa res, da te bo obojestransko stalo 700 €.
Lep pozdrav!