Za rojstni dan sem dobila ful lušen bonsaj in nimam pojma kako ravnat z njim. Mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom? Je pa bonsai fikus, na tablici je pisalo da naj bi se ga enkrat tedensko gnojilo, s čim pa? Kako se ga obreže potem kasneje (menda rabiš neko smolo?)
Obstaja knjiga o negi bonsajev iz zbirke Moje sobne rastline,ta zbirka je izhajala pri Mladinski knjigi,pozanimaj se v kaksni knjigarni,ce se imajo te knjige…
To res ni enostavno sami tega verjetno ne boste zmogli. saj nekaj let gre a kasneje je vse narobe. Lahkom pokličete mene, ki se ukvarjam že štiri leta. 041 339 111 Uroš lako pa mojo učiteljico in pravo profesijonalko, ki bo z veseljem pomagala. bojka Regent 041 289 007 iz portoroza. lp uroš
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.