Najdi forum

Malo me zanimajo pravice. Sin je star 2,5 let, obiskuje vrtec in je skoz bolan. Poleg vseh terapij in obiskov zdravnikov je tu še vročina-prehlad. V službi se govori, da bom šla na zagovor k direktorju. Imam redno zaposlitev in delam v tovarni. Ali mi bo direktor verjel za vse to, saj sam ve koliko težav imamo starši. Če otrok zboli bi v nujnem že našla varstvo. A se bojim prositi bljižnje za varstvo, ker potem poslušam očitanja. Znašla sem se v začaranem krogu. Kaj sedaj??? Naj povem,da živim v vasi in ……

Tanita,
– problema se lotite iz drugega konca . Posvetujte se s sindikalnim zaupnikom ali pa direktorja “prehitite” in se na pogovor odpravite sami. V tem primeru imejte ” na zalogi” možne rešitve, če bo to izpostavljeno. Npr. bi lahko kakšno neodložljivo delo opravili doma, kakšno uro podaljšali ali kaj drugega..

Res je, da se v podobni situaciji znajde veliko staršev. Mogoče bo sedaj kaj drugače, ko se bodo podjetja »bojevala« za naslov družinam prijazno podjete.

Sicer pa, lahko bolniško vzame tudi kdo drug (oče); za terapije se dogovorite za termine, ki vam bolj ustrezajo; kdo bi še lahko pazil na otroka…

Lep pozdrav in lep dan, Petra

Pošlji oblikovano (08-09-06 16:23)

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close