Najdi forum

Bolnica v Begunjah

Pozdravljeni,

Ima kdo izkušnje z zdravljenjem odvisnosti od alkohola v psihiatrični bolnišnici v Begunjah ?

Jaz sem bil pred nekaj leti in sicer na odprtem oddelku. Namestitev je 1A, hrana je bolj tako-tako,program pa tak kot povsod drugje. Veliko pogovarjanja v skupini-svojci morajo biti obvezno prisotni.Predvsem gre za to,da razčistiš svojo čustveno plat in odkriješ vzroke svojega pitja.Podpisati moraš terapevtski dogovor in če ga prekršiš pač letiš ven. Nihče te ne bo na silo zadrževal.Čakalna doba je kar dolga in se tistih 6 tednov splača izkoristiti,če te še kaj zanima,pa vprašaj.

Jaz sem kontaktiral z bolnišnico Begunje. Bili so prijazni, vedno so se odzvali na moja vprašanja. Žal nimajo v svojem programu terapij tudi programa, ki bi meni omogočil, da bi še hodil v službo in se hkrati zdravil. Na začetku sem bil zaradi tega malo razočaran, pa sem “od jeze” nehal sam piti in si vmes poiskal pomoč pri terapevtskih skupinah (AA in eno društvo iz Lj.). Pa mi kar gre…in upam, da mi bo še šlo.
Predlagam, da se na bolnišnico Begunje obrnite kar po e-pošti, če vas kaj zanima…meni so vedno odgovorili in se da tudi po telefonu z njimi pogovoriti.

New Report

Close