Najdi forum

DANES SEM ODKRILA ŠE TALE FORUM,IN SI REKLA:VERJETNO NI RAVNO PRAVI, A ZAKAJ NE?
NA DRUGE FORUME SEM ŽE O MOJI(SINOVI) TEŽAVI NEKAJ PISALA.

NAJ POVEM:STAR JE 2,5 LETI IN NOSI OČALA Z DIOPTRIJO -15.DIOPTRIJO IMA PA NAMERJENO -18. NE BOM PISALA O TEM, V KAŠNEM GROZNEM STRAHU PRED NJEGOVO PRIHODNOSTJO ŽIVIM, PAČ PA MU BOM SKUŠALA KAR SE DA POMAGATI.
ALI BI MORDA KDO MED VAMI IMEL KAKŠEN PRASTAR, BABIČIN “RECEPT”,
DA BI MORDA MALO PRIPOMOGLO K BOLJŠEMU VIDU…ILUZIJE?????PROSIM
ZA MNENJE!

ZATO ME ZANIMA, KAJ MENITE O BIOENERGIJI?KO JE ČLOVEK OBUPAN, POSKUSI VSE! ALI IMA MOGOČE KDO NA TEM PODROČJU KAKO IZKUŠNJO, JAZ SEM NAMREČ SAMA POPOLN LAIK. MENDA OBSTAJAJO NEKE ENERGETSKE VAJE ZA OKO???? ALI BI MI KDO PRIPOROČIL KAKEGA BIOENERGETIKA (S POZITIVNO LASTNO ALI POZNANO IZKUŠNJO Z NJIM)???

ALI KDO POZNA KAKŠNEGA OTROČKA S PODOBNO KRATKOVIDNOSTJO OZ. ALI IMA KDO IZKUŠNJE S KAKŠNIM PRIZNANIM OFTALMOLOGOM-MORDA TUDI IZ TUJINE???

STOKRAT HVALA

Meni je ravno pred nekaj dnevi kolegica razlagala nekaj v zvezi z reikijem, da naj bi si izboljšala vid s tem (s polaganjem rok na oči itd.), a ona ni šla h kakemu bioenergetiku, ampak se je menda sama naučila to reiki metodo in si je sama polagala roke ter je čez čas opazila, da so ji običajna očala postala kar premočna (torej se ji je vid izboljšal).
Ne vem pa kaj več o tem, pozanimaj se, kako je s tem reikijem – če res lahko pomaga pri tem!
Lp, Maja

MAJA,HVALA.

ALI SLUŠAJNO VEŠ KAJ VEČ? KDO TE TO NAUČI, S KOM PRITI V KONTAKT IN KAKO?? ALI LAHKO PROSIŠ KOLEGICO ZA KAKŠNO INFORMACIJO VEČ??

Katja, telefonska številka 041 665-914, g.Igor Stupar – rei ki zdravilec.
Poskusi ga poklicati, odloči se po občutku.

Draga Katja,

tudi jaz imam sina, ki je kratkoviden. Pri 15 letih ima dioptrijo -4 in vsako leto se mu poveča za 1 stopnjo. Tudi jaz se kar nisem mogla sprijazniti s to njegovo kratkovinostjo in sem iskala vse možne variante, da bi mu pomagala.

Tako sva bila tudi pri bioenergetiku v Celju (nekemu Tomiću), ki mi je obljubljal, da se mu bo stanje sigurno popravilo, če pa to ne, vsaj da bi se mu rast kratkovidnosti ustavila. Pa ni nič pomagalo. Potem sva šla do bioenergetika Dumančiča v Kranjsko goro. Moram reči, da mu je astmo, ki jo tudi ima, kar pozdravil saj od njegovega obiska zdravil ni več potreboval (to bo že kar leto in pol), vendar na očeh se mu ni nič poznalo.

Nekje sem prebrala, da se lahko vid popravi tudi z akopunkturo. Toda, ko sem se pogovarjala z enim zdravnikom-akupunkturistom je rekel, da lahko poskusimo, toda ne garantira za kakšne uspehe. Tako da tega nisva niti poskusila.

In še nisem končala vrtati. V knjižnici sem našla knjige za izboljšanje vida in na internetu sem opazila tudi stran http://www.vision-training.com. Govorila sem tudi s tem g. Petrom, ki je napisan kot kontaktna oseba. Dal mi je kar veliko vzpodbude za izboljšanje vida. Delavnica bo decembra v Ljubljani in je organizirana posebej za otroke in posebej za odrasle. Tako rada bi na to delavnico peljala svojega sina, toda tako se upira. O tem noče niti slišati. In sigurno se rezultati pod neko prisilo ne bi pokazali. Je tudi že tako velik, da ga nekako ne morem pregovoriti.

Tako sva se zmenila, da bova delala vaje za oči, ki so predstavljene v knjigah. Upam, da bova vsaj to uspela delati. Če bi te zanimali naslovi teh knjig, mi piši. Ti povem.

Vem, kako ti je hudo pri srcu in vem, da bi človek naredil vse, samo da bi lahko pomagal svojemu otroku.

Oglasi se še kaj.

Lep pozdrav s Primorske.

Lili

DRAGA LILI!

Hvala za tako obširen odgovor. Tudi jaz sem že prišla v kontakt z g. PETROM, a je moj sin še absolutno premajhen za delavnico. Ali si lahko predstavljaš mojo zaskrbljenost pri tako visoki dioptriji, če si ti že pri -4
tako zaskrbljena?

Ja, jaz zdaj ravno iščem pot do Domančiča-imam že telefon, vendar se bo dalo naročiti šele v septembru. Rada bi ti napisala kaj več, a malo bolj zaupno(zaradi prepoznavnosti). Ker imam služben E-mail, ga ne želim izpostavljati. Mi morda lahko pošlješ svojega?

Pozdravljena,

moj domač mail je [email protected].

Želim ti lep dan.

New Report

Close