Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bolečine zaradi alergije

Bolečine zaradi alergije

Pozdravljeni!

Nisem še zasledila, da bi kdo zaradi alergije imel bolečine (npr. v mišicah in sklepih).
Po hrani, na katero sem alergična, mi začne najprej razbijati srce, stopala in dlani postanejo najprej ledena, potem žgoča, pozneje se pa pojavijo bolečine oz. se okrepijo (bolečine so stalno prisotne).
Prosim za kakšen dober link na tuje spletne strani.
Ali ima še kdo podoben probleme?
P.S.: Alergija je dokazana.

Emina

vse kar ti lahko svetujem je da pri dokazani alergiji ne uživaj prepovedane hrane, še posebej če ti povzroča neprijetnosti.

vse skupaj je lahko povezano tudi z psiho, saj če zavstno poješ prepovedano hrano, tudi pričakuješ kaj bo in ja potem razbija srce in lahko se pojavijo ledene roke, kasneje te oblije vročica.

kakor koli že, če se želiš izogniti neprijetnostim, potem se drži predpisane diete.

Tole je malo izven teme, ampak vseeno… Po nekaterih teorijah (mislim, da je to v knjigi Domače zdravljenje artritisa), naj bi ravno alergija (na prehrambene dodatke,…) sprožila nastanek artritisa. To je boleče vnetje v sklepih, zaradi katerega se le-ti deformirajo.

Hvala za odgovore.
Nisem prepričana, da je alergija vzrok, zato sem pisala.
Hotela sem vedeti, če obstaja še kdo s podobnimi problemi.
Dejstvo je, da se bolečine ojačajo po alergogenih.
Razbijanje srca je eden od znakov alergije, to sem prebrala v strokovni literaturi.
Artritisa nimam. Nekje na tem forumu sem zasledila, da so se nekomu po kovinskih žilnih vsadkih pojavile bolečine v mišicah in sklepih.
Take bolečine so lahko tudi posledica kandidaze.
LP

Emina

New Report

Close