Najdi forum

Bolecine v trebuhu

Pozdravljeni, v cetrtek zvecer sem imela spolne odnose, od petka zjutraj pa me spodnji del trebuha boli in ne preneha, tudi jajcniki bolijo. Poleg bolecine cutim se napetost. Vse skupaj ni prehudo, a me ovira, je pa to prvic, da se mi dogaja. Kaj bi lahko bilo narobe? Jemljem cerazette in imam 34 let.

Spoštovani,

tudi jaz lahko le ugibam, od česa bi lahko bolelo po SO in ob uporabi KT Cerazette. Eventualno bi lahko šlo za zasukanje jajčnika, na katerem bi bila lahko cista, ki se ob Cerazette nekoliko pogosteje pojavi kot sicer. Če bodo bolečine hujše, pojdite kar na urgenco, saj zasukan jajčnik lahko tudi odmre, torej je načeloma takšna situacija urgentna.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close