Bolečine v prsih
Pozdravljeni, zadnji 2 leti se ukvarjam rekreativno z tekom. Začel sem z manjšimi razdaljami in z časoma stopnjeval razdalje. Pred kratkim pa sem odtekel svoj prvi maraton, na katerem se mi je v zadnjih kilometrih pojavila bolečina na levi strani od prstnega koša. Bolečina je takoj izginila po koncu maratona! Do sedaj še nisem mel nobenih podobnih težav. Bi me moralo skrbet oziroma it na kak pregled?
Čestitam vam za vztrajnost pri telesnih obremenitvah. Vsebina dopisa dopušča posumiti, Ali ste doiživeli prvič navedeno bolečino da je bila bolečina posledica trenutne nezadostne prekrvitve srca. Ali ste že kdaj doživeli podobno bolečino ob podobni obremenitvi? Indiciran poskus obremenitve (Holter).
Čestitam vam za vztrajnost pri telesnih obremenitvah. Vsebina dopisa dopušča posumiti, Ali ste doiživeli prvič navedeno bolečino da je bila bolečina posledica trenutne nezadostne prekrvitve srca. Ali ste že kdaj doživeli podobno bolečino ob podobni obremenitvi? Indiciran poskus obremenitve (Holter).