bolečine po obrazu
Pozdravljeni!
Moj problem je prerasel v hudo bolečino, ki se pojavlja večkrat na dan. Včeraj me je naprimer bolela čeljust, zgornja in spodnja, pa so vsi zobje uredu. Zadnjič me je bolelo za desnim ušesom, tako močno, da celo noč nisem spala, drugače pa se mi bolečina po desni strani obraza širi in žge predvsem okoli desne obrvi, okoli nosnic po licu, za desnim ušesom in po licu, včasih v očesu, sicer pa jo je težko definirati, ker se mi zdi, kot, da se mi širi kot po žičkah. Bila sem pri zdravniku, naročena sem na pregled ušes, toda nikoli me ušeso ni bolelo. Zanima me, če bi šlo lahko za neke vrste nevralgijo, so mi omenili, in v kolikšni meri je vse skupaj lahko psihično pogojeno. Toda zdi se mi malo čudno, ker do sedaj še nisem slišala za nikogar, ki bi imel podobne težave, pa bi moral zaradi njih k psihiatru. Glede na to, da obiskujem vašo skupino, ki mi velikokrat pomaga poseči na področja, ki so bila včasih zame zaprta, se obračam na vas in vas prosim, če mi lahko svetujete, kam naj se obrnem, kaj mi je storiti.
Hvala za odgovor in lep pozdrav iz Dolenjske…..Janja