Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Bolečina za ušesom in rdečica

Bolečina za ušesom in rdečica

Pozdravljeni. Hči je stara 12 let. Ko smo prišli z dopusta (Egipt) je dobila visoko vročino. Imela jo je dva dni in pol, drugih znakov ni imela. Obiskali sva zdravnika, ki ni po pregledu nič ugotovil (razen rahlo pordelega levega sluhovoda, za kar je dobila Tobrex). Vzeli so ji kri in vodo. Imela je povišan crp (72), voda je bila (BIL 1+, KET 2+, PRO 1+). Naslednji dan sva zopet prišli na pregled. Vročine ni imela več, crp je bil 64, voda enako. Še enkrat je dala vodo za uricult, ki je bil ok. Domov sva odšli vedoč, da je najverjetneje imela virozo.
Od takrat je minilo dobrih 14 dni in zadnji teden je začela tožiti, da jo boli za levim ušesom. V primerjavi z desnim ima nekoliko otečen del za ušesom in rdečkast. Zelo boleč na dotik. Počutje je sicer ok (razen tega, da je zelo zaskrbljena kaj se z njo dogaja, če je kaj hudega narobe), vročine nima.
Obiskali bova zdravnika, me pa vseeno zanima vaše mnenje.
Hvala že v naprej.

Obisk zdravnika je potreben čimprej. Potrebno je izključiti vnetje bradavičnika.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close