bolečina v prstu na nogi
Pozdravljeni!
Par dni me močno boli sredinec na desni nogi in se sprašujem kaj bi lahko bil razlog. Boli me pri členku, ki je najbližji konici prsta in to zelo močno – kot če bi imela vraščen noht. Predvsem boli na dotik. Prst je samo rahlo otečen. Opazila sem tudi, da je na obeh členkih tega prsta koža malce bolj trda in rumenkasta. Ne vem če ima to kaj veze z bolečino, a takšno kožo imam samo na tem prstu. Koža je takšna že več časa, bolečina pa se je začela pred par dnevi po daljšem sprehodu, pri katerem sicer nisem imela nikakršnih težav, tudi čevlji me ne niso ožulili. Pa še to, imam 30 let.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Spoštovani,
priporočam Vam obisk Vašega izbranega zdravnika. Vzroki za takšno bolečino so številni, prav tako tudi zdravljenja.
Lep pozdrav,
Iztok Pilih
Pozravljeni!
pred dvema dnevoma sem na turnirju v malem nogometu po nesreči udaril z palcem na nogi v nasprotikovo nogo.Imam zelo natečen in vijolčen prst ki ga lahko premikam,me pa zelo boli. Pri zdrevniku še nisem bil,sem hladil non stop in mi gre malo na bolje. zanima me kaj storiti v danem trenutku iti zdravniku ali počakati še malo. Hvala
Priporočam čimprej obiskati zdravnika!
Lep pozdrav,
Iztok Pilih
Spoštovani,
priporočam obisk zdravnika. Potrebno je ugotoviti, kaj je vzrok za bolečine. Vzrok so lahko motnje prekrvavitve in/ali motnje v delovanju živčevja.
Lep pozdrav,
Iztok Pilih
Pozdravljeni!
Mene boli prst ki je zraven mezinca. Šla sem na slikanje kjer so mi rekli da so se členki zarasli in da to ni nič nenavadnega. mene moti ker težko hodim ker me ful boli in zato šepam. Rekli so mi pa da bo že enkrat minilo. to traja že več kot en teden. Kako si lahko sama pomagam ker povijanje ne pomaga?
Spoštovana,
priporočam nošnjo udobne obutve ter izogibanje daljši hoji, stoji in hoji po neravnem vsaj 3 tedne. Sicer je pravi naslov za Vaše težave ortoped.
Lep pozdrav,
Iztok Pilih