Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija bolečina v omrtvičenem zobu

bolečina v omrtvičenem zobu

Pred dvema mesecema mi je zobozdravnik omrtvičil zob.
Včeraj proti zvečeru me je začel malo bolet potem pa nehal. Danes me je spet začel bolet, bolečina pa je močnejša vendar še vedno ne tako huda da bi vzel tablet. Če na eni strani pritisnem na dlesen me bolj boli.
Pred časom me je tudi malo bolel, potem pa nehal. Predvidevam da pride za dlesen kakšna nečistoča in pride do blagega vnetja -drugega si ne znam predstavljat.

Nekoč sem zasledil da če omrtvičen zob boli, preostane samo še puljenje ker je nevarno da pride do kake zastrupitve. Koliko je to res in kako vedeti kdaj je meja čas da se tak zob spuli?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Pozdravljeni,

na žalost smo vendarle zobozdravniki tisti, ki zdravimo vaše zobe. Tako si prek neta lahko ustvarite prav napačno sliko o zobni patologiji, kot ste si jo vi.
Zato vam svetujem, da se kar hitro odpravite k zobozdravniku, da vam zob dokončno sanira. Jaz namreč tukaj res ne morem vedeti kaj so vam delali z omenjenim zobom. Sledite navodilom svojega zobozdravnika!

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close