bolečina v kolenu
zdravo!!!!
jaz sem pred sedmimi tedni zjutraj čudno stopila, zabolelo me je desno koleno.bolečina je čez eno uro izginila. cel dan sem se normalno gibala. proti večeru me je spet bolelo koleno. nasledno jutro sem šla v službo. ko sem prišla iz nje, me je začela noga še bolj boleti, kot prejšni dan. ulegla sem se in zaspala v upanju ,da bi bolečine izginile. spala sem dve uri in ,ko sem se zbudila sem imela zelo oteklo koleno in povišano temparaturo. mož me je peljal na urgenco, kjer so mi opravili rendgen in mi punktirali koleno. po punkciji sem se počiutila bolje in sem šla domov. čez tri dni sem šla spet v službo in stanje se mi je močno poslabšalo : uročina do 38 ,neznosne bolečine , nisem se mogla premikati. vzela sem nalgesin.še nekaj dni so se pojavljale ,neznosne bolečine. šla sem k svojemu zdravniku ,ki me je napotil na polikliniko, kjer so mi spet punktirali. dobili so serozen punktat in me napotili na infekcijsko kliniko, kjer so me pridržali v bolnici. zdravili so me za bakterijsko unetje . po 10 dneh sem šla domov. doma sem jedla 12 kapsul anaclostila na dan , en ultop zjutraj in 2 naprusyina na dan. ko sem prenehala jesti antibiotike ,sem šla na kontrolo pri mojem zdravniku. še vedno sem mogla jesti ultop in naprusyn. čez dva tedna sem imela ponovno kontrolo pri zdavniku, ki je sumil da imam revmo, poslal me je na pregled na pediatrično kliniko za pregled če imam revmo. niso bili sigurni. namesto naprusyna sem dobila umbofen. rekli so mi ,da če nebo do 28 januarja koleno uredu bom morala iti spet v bolnico. sedaj ko ne jem več naprusyina me noga spet zelo boli in če se preveč giblem mi zateče.
ali bi bilo bolje če bi jo z ledom hladila? prosim ,da, če kdo ve, naj mi pove kaj bi bilo lahko z mano ? ali bi mogla na operacijo?