Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Bolečina po odstranitvi zoba

Bolečina po odstranitvi zoba

Dober dan. V petek so mi odstraniti spodnjo štirico – proces je trajal absolutno dlje kot predvideno, ker zob ni tel it ven (besede zobozdravnika). Vmes mi je naredil še rtg, ker mu je bilo že sumbljivo ampak ni nič odkril. No na koncu je le uspelo.
Sprva je bilo vse ok – samo prvi dan sem imela oteklino in v soboto vročino. Bolečine so bile ampak nič hudega ali nenormalnega – pa še to le občasne. Danes (ponedeljek) – 4 dan – poleg glave me boli trojka in največ pritiska čutim pod brado direkt pod štirico – ta polečina je kostantna, glava in trojka me bolijo po intervalih . A se te bolečine normalne? Pred časom so mi odtranili že 2 zoba ampak v tem času sem bila že uredi.
Je bila pa štirica zdrava – odstranla zaradi zobnega aparata.
Hvala

Pozdravljeni,

čas celjenja rane in s tem povezani simptomi so odvisni od velikosti rane; pri vas nič nenavadnega. Uporabite brskalnik.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close