Bolečina, obup, ne verjamem več v uspeh…
Življenje me je prevaralo, moji bližnji niso več to kar so bili, trpim, zelo trpim, oooh, ko nebi bilo droge, alkohola…
KAKO NAPREJ, OBSTAJA SPLOH IZHOD?
Spoštovani ČLOVEK, ki bereš te vrstice, ja Ti, stopi v območje vrednega življenja, dostojnega življenja, izpovej se, daj si “duška”, razbremeni se, olajšaj si sleherni korak- VREDEN SI DOBREGA, ZATO! Ne verjameš nobenemu, hmm, mnogi so bili na tej točki, a se je splačalo narediti korak v življenje.
Morda nimaš več kaj izgubiti, torej?
Dovoli si, da boš sprejet, da te nekdo poskuša razumeti, morda s teboj podeliti svojo izkušnjo, ti svetovati, ti prisluhniti…
Spomni se tega, da si vreden dobrega, ne glede na preteklost, kajti sedaj si v sedanjosti, ki je nova in imaš priložnost postati NOV ČLOVEK, OSVOBOJEN ČLOVEK!
Ne vidim težav v drogah, ampak v človeku in njegovem odnosu do sebe.
Pomagajmo si, ta stran, ki jo nosi Društvo Projekt Človek, mi je tudi pri srcu, saj je “topla”.
Želim ti, da uporabiš svoj pogum, odločnost in voljo za življenje- VREDEN SI DOBREGA, ODKRIJ GA!
D.P.
BIN L. pozdravljeni!
V vašem prispevku vidim zapis, povabilo k realnosti, upam de je tako mišljeno.
Sprejemam vaše povabilo, ker je to res potrebno. Hvala za to dobro.
Ravno v tej resničnosti pa bi vendarle rad razumel, kaj je tukaj ne resničnega, v primerjavi želoda, ki je bodoči hrast. Upam, da veste, da hrast vzklije iz želoda.
V tem primeru žal ne vidim primerljivosti s primerom, ki ste ga podali.
Hvala za dobronamernost.
D.P.
ZDRAVO, ČLAN DPČ-JA!
O,KJE SI DUŠA SEDAJ,KO TE NEKDO TAKO ZELO IN NUJNO POTREBUJE??- JAVI SE,PROSIM! HVALA
Zdravo Borut!
Tudi jaz sem se vprašal, po kateri, kakšni duši je hrepenenje v zapisanih besedah. Morda… no morda… je tisto dobra, ki ga iščeš prav v tebi, preveri.
Včasih je že tako, da se imamo za nesposobne, za slabiče… in ugotovimo, da je to pravzaprav lažno življenje, ni realno, zato je vredno odkriti potenciale dobrega, ki so v nas.
Ajt, bodi O.K.
Vsaka duša hrepeni po ljubezni…Ljubezen je energija, ki duši omogoča, da se razcveti v vsej svoji lepoti.
A človek je bitje dvojnosti….Dvojnega sveta, v katerem se prepletata dva svetova…Naš notranji in zunanji. Naš notranji je bil včasih zunanji…..In notranji spet postaja zunanji…..In posledica tega prepletanja je naša zavest.
Zavest je izraz življenja….Omogoča, da prepoznamo kdo smo in zavest omogoča življenju da se razvija…Presega omejitve in bolečine, ki naši duši preprečujejo, da bi se razcvetela in občutila pripadnost vesoljnemu bivanju.
Ne vera, ampak zavest je tista, ki nas lahko reši bolečine in obupa….Zavest nas bo pripeljala na pravo pot.