Bolečina križ in noge
Zdravo.
Že eno leto trpim v bolečinah pri vožnji avtomobila in sedenje na stolu to povzroča išialno bolečino bolečine v prstih mravljinčenje bolečino v križu in pete.Kupil sem vse pripomočke za pravilno sedenje v avtu vse poze sedeža spremenil stvar ista karkoli naredim isto. Ukvarjam se s kolesarstvom v službi pa večino časa sedim. Potem se začel iskati problem v meni šel na mr hrbtenice ugotovljena mala hernija v l5 s1 desnosredinska . Nekoliko sedim v levo saj se tako moje telo zaraslo. Potem sem šel na fizioterapijo se stvar še poslabšala. Bil pri nevrokirurgu opravil še en mr pravi, da imam lepo hrbtenico in da se ta hernija malenkost zmanšala nima mi kaj pomagat.Bil sem tudi v laboratoriju nič posebnega. Bolečine ostajajo in me omejujejo ne vidim izhoda vedno slabše je. Zanima me ,ker me tudi moja osebna zdravnica ne pošlje nikamor hodim večinoma samoplačniško. Zdravniki samo protibolečinske tablete predpisejo in to je to. Zanima me ali ima kdo kako idejo karkoli se kdo sooča s podobno problematiko. Hvala
Spoštovani!
Glede na težave svetujem kontrolo še pri ortopedu, da pregleda MR posnetke, opcija je tudi blokada v hrbtenico, lahko eventuelno opravite še pregled v ambulanti za terapijo bolečine v bolnici dr.Petra Držaja. Tam tudi aplicirajo blokade, možna je tudi akupunktura.
Lep pozdrav!