Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Bolečina grlo-uho

Bolečina grlo-uho

Pozdravljeni. Rada bi vam postavila vprašanje, saj ne vem več kaj naj storim.
Pred dobrim tednom me je pri kosilu kar naenkrat začelo boleti globoko v grlu-nenavadna bolečina, ne takšna kot pri vnetju. Nisem jedla rib ali kaj podobnega, da bi se mi lahko kaj zataknilo. Ko sem s prstom šla globoko v grlo, sem nekje na levi strani pri malem jezičku začutila bulico, ki je bila na dotik zelo boleča in trda (nimam težav z refleksom bruhanja).

Ker ta čudna bolečina, ki se mi je razširila na vso grlo, ni ponehala, sem šla k dežurnemu zdravniku, ki je ugotovil, da grlo ni pordelo ali vneto in rekel, naj počakam še kakšen teden, da verjetno ni nič hudega in potem grem naprej na preglede. Sedaj pa se mi zdi, da se bolečina rahlo širi v levo uho. Vem, da brez pregleda ne morate odgovoriti kaj naj bi to bilo, me pa zanima od česa lahko nastane bulica na takšnem mestu in na kaj moram biti pozorna (saj veste, če vtipkam v iskalnik bulica v grlu, so vsi zadetki povezani z rakom).
Hvala za odgovor.

Spoštovani!

To bulico človek mora videti, velikokrat je že bilo, da človek tipa nekaj v globini žrela – grla, pa potem bidimo, da je vse to normalno (ali je grli poklopec, ali je rob kosti…).

LP IB.

New Report

Close