Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost boleči spolni odnos

boleči spolni odnos

S fantom imava že štiri leta spolne odnose, vendar me na začetku,ko prodre vame še vedno tako zaboli, da bi najraje takoj nehala. Ko se dokončno sprostim in začnem “uživali” pa je tako ali tako že vsega konec.
Prosim pomagajte!

Daj naj se ze kdo javi Urski , jaz ji ne znam!!
Urska, jaz ti lahko recem samo eno, sprosti se in enostavno uzivaj!!!

Malo več predigre, s prsti, z jezikom, da boš vsa vlažna in boš komaj čakala, in te ne bo nič bolelo, ali pa ne boš čutila bolečin. Sevreda moraš na to napeljati tudi svojega fanta.

Se strinjam z Juretom. Ker če je punca (ženska) preveč napeta, potem je težko tud za fanta (moške). Mislim, da bi se o tem morala pogovoriti z fantom. Ker potem znajo stvari biti boljše oz. drugačne. Pomaga. tud pogovor, pa to velikokrat…

Cao Urša
Malo VEČ predigre in bo vse v redu. Če boš imela pa še vedno težave se mi oglasi na pregled 🙂
Cao

Ko začneta s seksom poglejta na uro in se dogovorita da NE SME vstopiti v tebe prej kot natančno čez 1 uro. Ta čas se pa ljubkujta!

Za tvojega fanta pa je zadnji čas, da se začne malo izobraževati…, ker punci pri seksu NE SME povzročati bolečin in če te boli (in nisi več ravno nedolžna) se MORA takoj umakniti!

Ursa, če si vsa suha, bo itak bolelo. Naj ti jo prej poliže, pol bo pa tudi vstop lažji in mogoče se bojo težave izboljšale.

Kar niso napisali ostali še to: Ko začne prodirati vate, naj to počne postopoma, ti mu pri tem pomagaj z rokami, da ne gre prehitro in med samim prodiranjem se nožnica navalži in mišice se sprostijo. Velik problem je seveda tudi v tvoji glavi, ker si verjetno nekoč doživela boleč spolni odnos, hkrati pa se vedno bolj utrjuje spoznanje, da bo vsak boleč in te ga je že podzavestno strah.

Vse to se da s potrpežljivim pristopom urediti in za vselej znebiti.

Lp

John

jest sm mela isti problem, pol sem pa fantu povedala in po daljsi in bolj ucinkoviti predigri in z različnimi položaji je vse skupaj izginilo.
samo sprotiti se moras, pa bo

Draga Urska vseeno kako dolgo hodita s fantom je problem gotovo naslednji: pravis da ko zacnes uzivati je vsega konec, verjetno se komaj takrat toliko vzburis (noznica se razsiri in postanes mokra) ko je ze prepozno. Svetujem ti , da se resno pogovoris s fantom in da poskusiti z dalso predigro. Mislim, da bi to moralo pomagati
Lep pozdrav
J.

Pozdravljena

Mislim, da poznam resitev za tvoj problem.
Prvih nekaj prodorov je zate bolecih predvsem zaradi tega ker nisi dovolj spolno vzburjena. Ocitno je, da te fant ne vzburja dovolj, ali pa premalo naredi, da bi se to zgodilo. Naj se fant najprej igra s teboj, te boza, poljublja po celem telesu (vrat, usesa, dojke, trebuscek, … in na koncu mednozje), na koncu pa ustavi v tvojem mednozju, ter te z jezikom obdeluje toliko casa, dokler ne dozivis orgazma. Preprican sem, da bos po tem samo se uzivala v njegovih prodorih, ceprav bo prehitro koncal, ti bo vseeno lepo, saj bos dozivela vsaj en orgazem pri orali…

Zelim ti veliko neznega sexa…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close