Boleče uriniranje, seč po kapljicah (28t)
Od prvih tednov nosečnosti pa vse do danes (28. – 29.t) zelo pogosto hodim lulat. Pri prvi nosečnosti je to bilo več ali manj le v prvih mesecih, tokrat pa kar naprej. Plod (se mi zdi) da je tokrat tudi nižje in morda mi pritiska na mehur. Na WC-u sem včasih tudi do 2x na uro, ponoči običajno 2-3x. Pijem sicer več kot običajno, vendar mislim, da bi morala še več.
V petek sem šla prvič na vodno aerobiko (vadbo) za nosečnice na fakulteto za šport. Super je bilo, ampak v soboto so se pojavile težave (danes -nedelja je že boljše). Še nikoli me ni tako močno peklo ko sem šla lulat kot tedaj. Tiščalo me je skoz, kot da se bo ulilo iz mene, nato pa samo nekaj kapljic. Kaj bi to bilo ? Vnetje mehurja ? V torek imam pregled pri ginek. (komaj čakam!!),pa bom tudi vprašala, pa vendar me zanima tudi vaše mnenje, izkušnje….
Meni se v drugi nosečnosti dogaja popolnoma enako kot tebi. S tem, da sem pri G. naredila paniko, ker sem na trenutke imela občutek, da mi bo otrok “ven padel”, tako me je tiščalo. No, dvakrat sem imela vnetje mehurja. Zelo se moram pazit. Minutka bosih nog in že letam kot nora. Enkrat sem se kopala v Habakuku in sem mislila, da bom znorela.
Pazi se!
Pozdrav,
Miša P.