boleče koleno, kolk in rame
Spoštovani, sprašujem vas, kaj mi predlagate, glede na naslednje. Pred 40 leti sem imela 4 operacije desnega kolka- izpah. Pred 10 leti artroskopijo desnega kolena – poškodba.
Sedaj pa me boli levo koleno in levi kolk, pa še obe rami me bolita in drevenita, pa roke so mravljinčaste, tako da zjutraj komaj kaj primem v roke.
A je to možna posledica prejšnjih operacij in kao šparanja leve noge ali je možno, da gre za generativne spremembe. Stara sem 46 let in imam mešano delo na terenu.
Naš ortoped je samo zmajal z glavo, rekel eno diagnozo in napisal drugo. Mene pa čedalje bolj boli, posebej kolk in koleno.
Rad bi vam povedl za kakršnekoli vaje in nasvete glede vaših ramenskih ali kolenskih sklepov, vendar, dokler na pregledu ne idim vaših simptomov, to ne bi bilo natančno in bi bilo tudi nekorektno, saj so posamezne vaje popolnoma individualne in se razlikujejo od pacienta do pacienta.
Poizkusite najti možnost, da pridete do Maribora vsaj na pregled, kjer bi lahko natančno ocenil vaše stanje in svetoval, kako naprej.
Lep pozdrav,