Boleča ušesa?
Pozdravljeni!
Stara sem 31 let. Že cca. 3 tedne imam občutek, da me bolita ušesi. Včeraj sem se odpravila zdravnici, ki mi je predpisala antibiotike in sicer neke hude tiste, da poješ tri na 24 ur in neke kapljice za v uho, ki so enake tistim za oko. Ker sem v zadnjih 6.mes. bila že 5x na antibiotikih (druge zdr. težave) in ker čakam na laporoskopijo v naslednjih dveh tednih, mi to ni bilo všeč, zato sem se odpravia še do ene zdravnice, ki mi je povedala da niso ušesa vneta tako, da bi morala na antibiotike, tako jih sedaj ne jem. No in tu nastopi moje vprašanje, ko se mi spakne me v ušesih kar precej zaboli, občutek imam da imam v njih vedno pritisk v desnem bolj kot v levem, slišim dobro, vročine nimam. Poudarim naj še, da imam zelo boleč vrat in vratne mišice, a obstaja možnost, da bolečina v ušesih izvira od tam, nekih blazno hudih bolečin drugače ni. Rahlo boleče imam tudi mesto okrog nosu, nad obrvi, čelj. kosti ob ušesih in bolečo glavo, nos ni zamašen in kašljam tudi ne.
Ker me skrbi da zaradi omenjenih težav ne bom morala na laporoskopijo, nočem antibiotikov saj so me v preteklosti hudo podrli in sem se komaj spet postavila v normalno imun. stanje.
Ne vem kateremu zdravniku verjet zato se na vas obračam s prošjno če lahko presodite ali so v mojem primeru potrebni ali ne, ali so lahko vzrok mogoče sinusi in napete mišice? Šla bi še enkrat k ORL privat če je potrebno a žal pred 21.4. ne morem do nobenega v LJ, a vi mogoče koga poznate?
Hvala in lp.