Najdi forum

boleča otroška kolena…

Ej, drage moje, dajte pomagat mojemu mulčku, pa tudi meni 😉

Skoraj vsak večer malega (2,5let) bolijo kolena, zato tudi težko zaspi. Ga drgnem po kolenčkih, da se ogrejejo, sam kaj ko to zaleže za malo časa, ravno se umiri, pol pa spet jovo na novo :((

Ima katera kakšen preizkušen recept, kako umiliti bolečino? Včeraj sem mu dala kar Daleron sirup, potem pa v 5 min zaspal…. sam, to je za hudo silo, ne pa za vsak dan.

Kaj pa pravi zdravnik?

Samo to, da prehitro raste. Je res, da ima pri 2,5 letih 101cm. Od poletja sem je zrasel za 8cm.

Pika, enkrat sem ti že na enmu drugmu forumu rekla, da bi to zadevo malo bolj raziskala…sem se ravno zdj pogovarjala s kolegico, ki je imela tud take težave s sinom. Če ne bo bolje, pojdi do zdravnice in prosi za nadaljni pregled, ker kaj veš, sej pravim…ne bi te rada strašila, ampak vseeno,bolje prej kot prepozno….boš pomirjena, če je ta težava res samo hitro rastoči otrok.

Oj, hvala. Če ne bo bolje, bom poslušala tvoj nasvet in malo bolj zatežila moji pediatrinji.

Hvala vsem

Bo že držalo, kar je rekel zdravnik – rodila sem se kot orjaška novorejenčica in sem nato rasla kot kopriva, dokler nisem dosegla svojih 176 cm, vmes pa sem imela ves čas napade hudih bolečin v kolenih. Mama me je tolažila s tako imenovano “Končevo mastjo”, to je en tip iz Naklega. Naša družina jo je uporabljala za vse živo – starejši za blažit artritične bolečin, mi mlajši pa za rastne. In je kar zaleglo.

Priporočam ogled strani http://www.bioigor.com . V rubriki nasveti je mnogo uporabnih receptov.Sicer je to stran zdravitelja Stupar Igorja, ki bi verjamem znal pomagati pri težavi tvojega sina.

glasnik

New Report

Close