boleča izboklinica na dojki
Spoštovani,
na robi areole, se pravi na stiku med “normalno” kožo in areolo (ne ob prsni bradavicki) se mi je pojavila izboklinica ki boli. sprva sem mislila da gre za ujeto dlačico – oziroma posledično zaradi tega zamašeno lojnico. najprej sem par dni čakala da samo mine, pa še kar ni… območje je občitljivo in boleče. potem sem poskusila iztisniti ni šlo nič, če še bolj boli. potem sem vzela pinceto, izpulila mini dlačico ki je rasla na tem območju, v upanju da rešim zagato, spet poskusila iztisniti, nekaj minimalno tekocine je šlo, vendar se stanje ni izboljšalo. sedaj me le še bolj boli. in me že malo skrbi.
So kakšne posebne žleze pod kožo tukaj? se morda motim, gre morda za kako drugo težavo? glede na to, da ta izboklinica izgleda (in tudi na otip ) kot podkožni mozoljček sem menila da bo to to. bi lahko bilo še kaj drugega? kako si lahko sama pomagam?
Najlepša hvala vnaprej!
Pozdrav!
nekaj dni pustite pri miru, obladki…. če ne bo bolje, je potrebna ocena pri osebnem zdravniku, ki bo odločil ali je lojnica ali drug problem in se odločil za terapijo.
Lp